Belföld

„Minden fedezet rendelkezésre állt” – Lázár János szerint minden rendben Rogán Antal londoni luxusútjával

rtl.hurtl.hu

2024. június 4. 12:37

Lázár a luxusutazó Rogánt dicsérte, Magyar Pétert és a tényfeltáró újságírókat ekézte.

Lázár János szerint Rogán Antalnak jár a pihenőnap, Magyar Péter pedig árt az országnak – többek közt ezt mondja a építési és közlekedési miniszter a 24.hu friss videójában, amely Lázár kampányútján készült.

Mint arról beszámoltunk, Rogán Antal London egyik legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában szállt meg a Békemenet napján, hogy megtekintse a BL-döntőt. A 444 munkatársai a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel bejáratánál futottak össze a miniszterrel. Információik szerint Rogán Antal és a családja az egyik elnöki lakosztályban szállt meg, ami 8000 fontba, azaz nagyjából 3,6 millió forintba kerül egy éjszakára.

365 napot szokott dolgozni Rogán miniszter úr, most kapott egy nap pihenőt. Nagyon helyes

– fejtette ki Lázár János a 24.hu kérdésére.

Rogán Antal védelmében a 3,6 milliós elnöki lakosztályról az építési miniszter azt mondta:

Nem hiszem, hogy nekem bármiféle értékelést kell ehhez hozzátennem. Rogán miniszter úr vagyonnyilatkozata nyilvános, minden fedezet rendelkezésre állt ehhez.

Hozzátette:

Az pedig, hogy valaki elmegy pihenni a feleségével, sétálni akar, és koslatnak után, az szerintem méltatlan az újságírókhoz.

Hangsúlyozta:

Rogán miniszter úr nagyon sokat dolgozik, véleményem szerint nagyon jól is dolgozik, szerintem az, hogy egy napra elmegy, ezt hagyjuk meg neki, hogy legyen ennyi magánélete és annyi joga, hogy eldöntse, hova megy és mit csinál.

Majd beleállt Magyar Péterbe:

Szerintem Magyarországnak árt, amit Magyar Péter csinál, mert az ellenségeink külföldön pezsgőt bontanak arra, hogy ha valaki megpróbálja jelen pillanatban gyöngíteni az országot. 

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

#Belföld#rogán antal#london#luxusszálló#lázár jános#bl-döntő#magángép

Címlapról ajánljuk