Belföld

Rogán Antal: A bevallott jövedelmem nem kevés

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 20:51

Rogán Antal miniszter Londonban megígérte a 444-nek, hogy interjút ad nekik a választások másnapján vagy harmadnapján.

Rogán Antal London egyik legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában szállt meg tegnap este – erről a 444 írt vasárnap. A portál munkatársai a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel bejáratánál futottak össze a miniszterrel szombat este, és megkérdezték tőle, hogy valóban húzatott-e ki bizonyos részleteket a Völner-Schadl-ügy nyomozati irataiból az ügyészségen.

„Hülyeségeket ne kérdezzen!” – felelte erre a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, megjegyezve, hogy a Békemeneten még szívesen állt volna a sajtó rendelkezésére, de most nem akar nyilatkozni. Rogán elárulta nekik, hogy a Békemeneten még részt vett, utána utazott Angliába a családjával, hogy megnézzék a Bajnokok Ligája döntőjét.

A 444-nek viszont vasárnap is sikerült összefutnia a miniszterrel és feleségével a Hyde Parkban. Rogán Antal a második beszélgetésüket a magánéletének tiszteletben tartására hivatkozva zárta rövidre, viszont azt ígérte:

június 10-én vagy 11-én, a választások után interjút ad a 444-nek a Karmelitában.

Ennek azért is lenne nagy jelentősége, mert a propagandaminiszter évek óta nem ad rendes interjút semmilyen orgánumnak. „Szívesen megmutatom a Karmelitába a szobámat, ami olyan titokzatos helynek tűnik. Üljünk le, és csináljuk egy interjút” – tette hozzá Rogán. Kauffmann Balázs, a lap újságírója a végén még rákérdezett arra is, miből tudta kifizetni a miniszter a patinás lakosztályt, ami egy éjszakára 8000 fontba, vagyis átszámítva nagyjából 3,5 millió forintba kerül.

A bevallott jövedelem, amivel rendelkezem, az azért nem kevés. Én ezt a jövedelmet nem magamra költöm, hanem leginkább a gyerekeimre meg a feleségemre. Azt gondolom, ez így normális. Ezt az élményt ők már nagyon régóta szerették volna, és meg is kapták tőlem pontosan ezért

– fogalmazott Rogán.  

Megjegyezte, még valamikor februárban megígérte a gyerekeinek, hogy elhozza őket a BL-döntőre a Wembleybe. Hozzátette, Orbán Viktortól is engedélyt kért az útra, holnap reggel pedig már munkába is áll. Arra a kérdésre, hogy magángéppel érkeztek a brit fővárosba, csak annyit mondott, hogy ez maradjon az ő dolga.

Nyitókép: Kovács Attila / MTI

 

#Belföld#rogán antal#london#luxusszálloda#elnöki lakosztály#interjú#jövedelem#Videó#békemenet

Címlapról ajánljuk