Belföld

444: Rogán Antal egy londoni luxusszálloda elnöki lakosztályában szállt meg a Békemenet estéjén

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 10:03

Rogán Antal a Bajnokok Ligája döntőjét tekintette meg Londonban. Egy elnöki lakosztály ára 3,6 millió forint/éj.

 

A 444 információi szerint Rogán Antal London egyik legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában szállt meg tegnap este, a Békemenet napján. 

A portál munkatársai a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel bejáratánál futottak össze a miniszterrel és mint írják, megkérdezték tőle, hogy valóban húzatott-e ki bizonyos részleteket a Völner-Schadl-ügy nyomozati irataiból az ügyészségen, ahogy arról Varga Judit beszélt igazságügyi miniszterként a Magyar Péter által közzétett hangfelvételen. Az erről készült videót később fogják megjelentetni.

Mint írják, a londoni hotel elnöki lakosztályai 8000 fontba, azaz nagyjából 3,6 millió forintba kerülnek egy éjszakára. Információik szerint  Rogán Antal és a családja az egyik elnöki lakosztályban szállt meg.

Emlékeztetnek rá: a szállodát az a hongkongi központú Mandarin Oriental üzemelteti, amely hamarosan átveszi a budapesti Gellért Szállót is.

Rogán azt mondta a 444-nek, hogy a Békemeneten még részt vett, utána utazott Angliába, hogy megnézzék a Bajnokok Ligája döntőjét.

Nyitókép (illusztráció): Rogán Antal 2022. május 18-án Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#rogán antal#london#luxusszálloda#elnöki lakosztály

Címlapról ajánljuk