Belföld

Dobrev Klára ledobta a bombát: Lesz vita a köztévén

rtl.hurtl.hu

2024. május 10. 19:20

Dobrev Klára, a DK politikusa erőteljesen odaszólt Magyar Péternek is.

„Lesz vita a köztávén! Meguntuk a várakozást, hiába ígérgette, Magyar Péter nem küldött semmiféle levelet, ezért Molnár Csaba a DK-MSZP-Párbeszéd közös lista kampányfőnöke ma levelet írt az MTVA vezérigazgatójának. Felszólította, hogy rendezzenek élő EP-listavezetői vitát a »köztévében«. Molnár Csaba 24 órát adott a válaszadásra” – fogalmazott Facebook-oldalán Dobrev Klára, a DK politikusa, aki szerint a válasz is megérkezett:

Az MTVA hírhamisításért jogerősen elítélt vezérigazgatója, Papp Dániel azt írta:

az Önök felszólítását megelőzően megkezdtük egy nyilvános vita megszervezését az EP-választáshoz kapcsolódóan. Így hamarosan pártjának elnöke, Gyurcsány Ferenc és valamennyi jogerősen listát állító párt elnöke kézhez veheti a DMSZ és az MTVA hivatalos megkeresését!

Dobrev Klára emlékeztetett: a részletekre majd érdemes lesz figyelni, hiszen jól ismerjük a „köztévét”. A DK politikusa hozzátette:

Ezzel elhárult az akadály, hogy jövő pénteken mindenki ott legyen a Partizán által szervezett első vitán és Magyar Péternek sem érdemes újabb indokot találni arra, ha nem akar részt venni. Én ott leszek!

#Belföld#dobrev klára#dk#mtva#vita#magyar péter

Címlapról ajánljuk