Belföld

Ádám Zoltán független jelöltként indul a XIII. kerületben

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 11:16

Ádám Zoltán független jelöltként indul az önkormányzati választáson a Budapest XIII. kerületi 2. választókerületben.

Ádám Zoltán csütörtökön bejelentette, hogy független jelöltként indul az önkormányzati választáson, Budapest XIII. kerületében, a második választókerületben. Mint írta, „hosszas gondolkodás után” jutott arra, hogy „helyben is itt az ideje a változásnak”, és kapjon ellenzéki kihívót a választókerület 22 éve hivatalban lévő képviselője

A Corvinus Egyetem volt oktatóját magyarázatképpen hozzátette, hogy nem emlékszik arra, hogy egyszer is találkozott volna a képviselővel „2008 óta, amióta a választókerületben lakunk”.

A saját bőrén érezte, hogy mekkora ára van az őszinteségnek

Ádám Zoltánt, a Corvinus Egyetem volt oktatóját 2023 októberében rúgták ki munkahelyéről, miután több etikai vizsgálatot indított, mert egy befolyásos családból származó diákkal kivételeztek az intézményben. Ádám Zoltán a Reggeliben elmondta, hogy a legélesebb pillanata az volt, amikor eldöntötte, hogy beleáll az etikai vizsgálatba, az ugyanis nyilvánvaló volt számára, hogy érdekellentét van közte és az egyetem vezetése között.

Hogy mit gondol arról, mi történt volna, ha nem ad interjút a 444-nek, és mennyire éri meg ma Magyarországon őszintének lenni, kiderül a beszélgetésből:


Nyitókép: RTL

 

#Belföld#ádám zoltán#önkormányzati választás 2024#budapest#választás

Címlapról ajánljuk