Belföld

Magyar Péter: Vitézy Dávid a Fidesz hackje, Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék

rtl.hurtl.hu

2024. április 12. 6:55

Magyar Péter egyik főpolgármester-jelöltre sem szavazna. Azt mondta, a talpramagyarok.hu-t túlterheléses támadásnak vetették alá.

„A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék, de Szentkirályi Alexandrára sem, aki még életében nem beszélt ellenzéki újságíróval, illetve láthatóan semmiféle elképzelése sincs Budapestről. Vitézy Dávid a Fidesz hackje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik, államtitkáruk is volt” – mondta Magyar Péter a Magyar Hangnak.

Vitézyben szerinte nincs meg az a vezetői kvalitás, amivel össze tudná fogni az oligarchákkal és pártkatonákkal erősített Fővárosi Közgyűlést.

Megkérdezték az interjúban, hogyan tudja majd fenntartani a felfokozott hangulatot a június 9-i EP-választásokig, amire azt válaszolta, hogy ez már egy öngerjesztő folyamat. Azt is elmondta, a Talpramagyarok.hu oldalukat az első napon 100 ezren nézték meg, aztán viszont kaptak „a hatalom részéről” egy öt-, majd egy 15 milliós túlterheléses támadást. Úgy véli, hiába, mert nem férhettek a belépők adataihoz. 

Az EP-választásra visszatérve azt mondta, egy 5-10 százalékos eredménynek örülne. 

Csütörtökön kiderült, nyilvántartásba vette a Tisztelet és Szabadság Pártot ülésén a Nemzeti Választási Bizottság. Magyar Péter pártja tehát elindulhat a június 9-i Európai Parlamenti választáson, amennyiben legkésőbb május 3-áig összegyűjtenek legalább 20 ezer aláírást a listaállításhoz:


Nyitókép: RTL/Nagy Attila Károly

#Belföld#magyar péter#önkormányzati választás 2024#európai parlamenti választás 2024#tisztelet és szabadság párt#karácsony gergely#Szentkirályi Alexandra#vitézy dávid#ep-választás#választás 2024

Címlapról ajánljuk