Belföld

A Fidesz a tüntetés közben ment neki Magyar Péternek

rtl.hurtl.hu

2024. április 6. 18:22

A Fidesz-KDNP Magyar Pétert ugyanazokkal a jelzőkkel illette, mint korábban a többi baloldali politikust. Menczer Tamás dollárbaloldalról, háborúról, bevándorlókról és genderpropagandáról beszélt.

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP nemrég kinevezett kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán.

Menczer a videójában arról beszélt, Magyar Péter „baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa”, „pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”.

„Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is” – tette hozzá.

Menczer Tamás szerint a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, „az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés”.

A videó akkor jelent meg, amikor a Kossuth téren óriási tömeg előtt beszélt Magyar Péter, többek között arról, hogy lejáratás zajlik ellene. A tüntetésen elhangzottakat itt tudja elolvasni.


Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

#Belföld#magyar péter#Menczer Tamás#baloldal#dollárbaloldal#tüntetés

Címlapról ajánljuk