Belföld

Megvan ki váltja a távozó Menczer Tamást a külügynél

rtl.hurtl.hu

2024. április 5. 11:13

Nagy sorcserék zajlottak a napokban.

Menczer Tamás barátunk nagy szerepet kap a Fidesz kommunikációjának irányításában, ezért új államtitkár kollégát köszönthetünk, aki a kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felel majd a jövőben, közölte Szijjártó Péter a Facebook-oldalán.


„Ma Illés Boglárkát, a Fidelitas volt elnökét, parlamenti képviselőt kértem fel a feladatra, és örülök, hogy Bogi igent mondott. Ezzel a csapatunk tovább fiatalodik és a lendület továbbra is garantált marad. Külön öröm, hogy volt Fidelitas-elnökként egy másik volt Fidelitas-elnökkel dolgozhatok együtt itt, a Külügyminisztériumban” – tette hozzá a magyar külügyminiszter.

Egész sorcsere zajlott le az elmúlt napokban, Menczer Tamás lesz ugyanis a jövőben a Fidesz kommunikációs igazgatója, ő Hollik Istvánt váltotta ebben a pozícióban. Menczer helyére kerül Illés Boglárka.

Hollik István korábban elmondta az RTL-nek, hogy befolyásolta-e a szexualitását, hogy homoszexualitást ábrázoló műveket olvasott:

Nyitókép: Illés Boglárka, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes alelnöke a bizottság ülése utáni sajtótájékoztatón az Országházban 2024. március 27-én. Fotó: MTI / Balogh Zoltán

#Belföld#szijjártó péter#illés boglárka#fidesz#külügy#államtitkár

Címlapról ajánljuk