Belföld

Magyar Péter: Rogán Antal mondta tollba Varga Judit sms-ét

rtl.hurtl.hu

2024. március 22. 20:56

Magyar Péter azt írta: nem ül fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának.

Péntek este Varga Judit, a kegyelmi botrányba belebukott egykori igazságügyi miniszter, Magyar Péter volt felesége a 444.hu-nak küldött szöveges üzenetben azt írta: „korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom”.

Magyar Péter néhány perccel a cikk megjelenése után egy Facebook-posztot tett közzé, amelyben azt írja: „Rogán Antal mondta tollba” Varga Judit 444-nek küldött üzenetét.

„Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról. Kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozom a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt feleségem nevében. Én továbbra is hiszek a szeretet és az igazság erejében és tudom, hogy közösen képesek leszünk legyőzni a maffiát és egy új, boldog Magyarországot építeni” – írta.


Március közepén visszavonulása óta először jelentkezett Varga Judit, egy kapcsolati erőszakról szóló posztot tett ki a Facebook-oldalára azután, hogy volt férje, Magyar azt írta: hamis rendőri jelentéssel akarja bemocskolni a hatalom, azt a látszatot keltve, mintha bántotta volna volt feleségét:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#magyar péter#varga judit#házasság#rogán antal

Címlapról ajánljuk