Belföld

Kovács Zoltán Magyar Péterről: Nem lehet következmények nélkül ezt művelni

rtl.hurtl.hu

2024. március 21. 7:30

Kovács Zoltán a Hír TV-nek beszélt Magyar Péter vádjairól, azt állítja, mendemondákra alapozva próbál karriert építeni.

A valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és kijelentéseit, ezért én azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni 

– mondta Magyar Péterről a Hír TV-ben Kovács Zoltán.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára azután beszélt Magyarról, hogy Varga Judit volt férje meghallgatáson vett részt a Központi Nyomozó Főügyészségen, ahol tanúként hallgatták ki. Ott azt állította többek közt, hogy Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt, illetve ő, vagy az emberei bementek az ügyészségre és manipulálták az ügyészségi iratokat. Kovács szerint Rogán a parlamentben már elmondta hónapokkal ezelőtt, Jámbor Andrásra reagálva, hogy soha nem találkozott a végrehajtók elnökével, nem is beszélt vele.

Az államtitkár szerint Magyar „képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál – én azt látom – politikai karriert építeni” – mondta. Kovács emellett ugyanazt hangoztatta, amit a Fidesz több tagja is, miszerint Magyar Pétert elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati megbízásait, és ez láthatóan bosszúállásra sarkallja.


Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

#Belföld#magyar péter#kovács zoltán#schadl györgy#rogán antal#ügyészség

Címlapról ajánljuk