Belföld

Karácsony Gergely: Én is többet vártam magunktól – Magyar Péter zászlóbontása után a főváros és diákok tartottak megmozdulást

rtl.hurtl.hu

2024. március 15. 14:13

Talpra Magyarok Közössége néven alapított mozgalmat Magyar Péter. Az Andrássy út megtelt a nagygyűlésre, ahol Magyar Péter kihirdette 12 pontját. Késő délután a főváros és több diákszervezet tartott nagygyűlést, videóüzenet küldött Alekszej Navalnij özvegye, beszédet mondott a Corvinusról kirúgott oktató, Ádám Zoltán. 

Nyitókép: Az Andrássy úton összegyűlt tömeg. Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

2 hónappal ezelőttrtl.hu2024. március 15. - 13:41

Nagy Ervin is felszólal Magyar Péter rendezvényén

A saját bevallása szerint nemzeti érzelmű színészt Magyar Péter pártalapítós-zászlóbontós rendezvényén látta a hvg.hu a színpad mellett. Kiderült, hogy fel is szólal majd. A felesége, Borbély Alexandra is mozgósít a Magyar-féle eseményre.

2 hónappal ezelőttrtl.hu2024. március 15. - 13:01

„Magyar leánykám” – Tóth Gabi trikolort lengető kislányával ünnepel

„Magyar leánykám” – írta az Instagram-sztoriban a lánya fényképe mellé Tóth Gabi.

Ünnepi sztorit tett közzé az Instagramon Tóth Gabi – szúrta ki a Blikk. Az énekesnő a lányát fotózta le, aki egy magyar zászlót lenget. Mellé azt írta: „Magyar leánykám”.

2 hónappal ezelőttrtl.hu2024. március 15. - 12:35

Novák Katalin forever!

A Twitterről hoztuk ezt a kifejező március 15-ei képet.

Novák Katalin forever!

2 hónappal ezelőttrtl.hu2024. március 15. - 12:25

A rendkívüli biztonsági intézkedések mellett több balhé is volt a Nemzeti Múzeumnál

A Valton Security emberei mindenkinek a táskáját és ruháját átvizsgálták, aki bement a kettős kordonnal védett Múzeumkertbe. Ennek ellenére az Orbán-beszéd helyszínén megjelent ellentüntetők többször is dühödt reakciókat váltottak ki a szimpatizánsokból, akiknek egy része vidékről érkezett a miniszterelnök látására.

A Tanítanék Mozgalom tükröt próbált tartani Orbán Viktornak a beszéd közben – az aktivisták közül volt, akit megütöttek.

A Sétáló Budapest molinón próbálta felhívni a figyelmet az oroszok szerepére az 1848-49-es forradalom leverésében, emiatt is balhé tört ki.

2 hónappal ezelőttrtl.hu2024. március 15. - 12:12

Orbán Viktor: Brüsszelig menetelünk

A miniszterelnök berúgta a kampány motorját pénteken a Nemzeti Múzeum előtt. Beszéde alapján az önkormányzati és EP-választások előtti kampány megint a háborúpártiságról fog szólni, akárcsak két éve. Orbán azt mondta, míg a Nyugat a háborúkat kirobbantó sáskahad, addig „mi, magyarok másképpen élünk, mert jövünk valahonnan, és tartunk valahova”. A magyarokat szerinte nem az teszi szabaddá, hogy mindenki azt csinálja, amihez kedve van, hanem a célok. Egyszerre vagyunk katedrálisépítők és tüske a köröm alatt. A baloldal szerinte „rosszabb, mint a muszka vezetők”.

A beszéd lényegét itt olvashatja el.

1 friss hír érkezett, kattints a megtekintéshez!
#Belföld#nemzeti ünnep#ellenzék#magyar péter#mkkp#magyar kétfarkú kutya párt

Címlapról ajánljuk