Belföld

Azahriah: Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a f*szba ők is valahova

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 17:30

Azahriah, aki jelenleg Magyarország legnépszerűbb zenésze, durván nekiment Gyurcsány pártjának.

Azahriah élesen reagált a Demokratikus Koalíció (DK) plakátkampányára, a Puskás Arénában májusban triplázó énekes pedig a következő szavakkal kommentálta a helyzetet: „Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a faszba ők is valahova” – szúrta ki a Telex.

Az énekes egyébként törölte a posztot, de egy rajongója lementette és újra feltöltötte. A DK múlt héten indította el a március végéig tartó országos plakátkampányát, Donáth Anna, a Momentum elnöke kifejezte hányingerét az akció miatt, mondván:

Az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan

– tette hozzá a politikus.

A gyermekvédelmi tüntetésről kollégáink is tudósítottak, az eseményen részt vett Azahriah is, aki videóüzenettel jelentkezett be. A helyszínen készült videónkat itt nézheti meg:


Nyitókép RTL

#Belföld#Azahriah#dk#gyurcsány ferenc#felszívódás

Címlapról ajánljuk