Belföld

Magyar Péter megválaszolja a hozzá intézett kérdéseket, azt is elmondta, hogy mikor

rtl.hurtl.hu

2024. március 1. 21:02

Magyar Péter egy ünnepi rendezvényen szólal meg.

Magyar Péter friss Facebook-bejegyzését azzal indítja, hogy rengeteg kérdést kap, sokan kérik a politikai állásfoglalását olyan politikai kérdésekről, mint az Európai Ügyészséghez történő csatlakozás, elszámoltatás, az euró bevezetése, az oktatás leépülése vagy az egészségügy áldatlan állapotainak felszámolása.

Sokminden mellett ezekre a kérdésekre is igyekszem válaszolni március 15-én 15.00 órakor. Az ünnepi rendezvény és egyben zászlóbontás helyszínével még a hétvégén jelentkezem. Csak együtt sikerülhet, legyünk minél többen és mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy közösen képesek leszünk új hazát építeni!

– írta Magyar Péter.

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter korábbi férje néhány hét alatt a magyar közélet egyik legfontosabb szereplője lett, miután nyilvánosan beszélt a NER és az Orbán-kormány működéséről. Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter esetében pedig egyenesen kijelentette, hogy mennie kell. Egy interjúban azt mondta: nagyon sok olyan vacsorán volt, ahol ott ült az asztalnál több ezer milliárd forint, és néha Orbán Viktor is. Szerinte a miniszterelnök kisebbik vejének, de a feleségének is komoly szerepe van: látott már olyat, hogy Lévai Anikó minisztereket is számon ként.

Magyar Péter február végén jelentette be, hogy egy új erőt akar létrehozni. Sajtóhírek szerint az elmúlt időszakban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet. 

Hogy Magyar Péter mit mondott az RTL Híradónak, itt megnézheti:


Nyitókép: Magyar Péter / Facebook

#Belföld#magyar péter#március 15.#NER#varga judit

Címlapról ajánljuk