Belföld

Magyar Pétert beidézte az Integritás Hatóság

rtl.hurtl.hu

2024. február 28. 9:47

Az interjúiban tett állítások miatt.

„Az interjúimban elhangzottak miatt a mai napra beidézett az Integritás Hatóság. Ez az a szervezet, amelynek a létrehozását a gonosz Brüsszel az uniós pénzek kifizetéséhez feltételül szabta” – írja friss Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.


Mint arról beszámoltuk, Magyar legutóbb Orbán Viktor feleségéről és kisebbik vejéről tálalt ki. Szerinte mindkettőjüknek komoly szerepük van a NER-ben.

Magyar azt mondta: látott már olyat, hogy Lévai Anikó minisztereket is számon ként. Úgy tudja, hogy volt felesége, Varga Judit kapott egy telefonhívást, azután mondott le.  

Mint arról beszámoltunk, a Diákhitel Központ korábbi vezetője, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje az elmúlt hetekben teljes erőbedobással támadja a NER eddig érinthetetlennek hitt figuráit. Magyar fordulata azután jött, hogy a kegyelmi botrányba belebukott Novák Katalin lemondott, és a K. Endrének adott kegyelmet még miniszterként ellenjegyző Varga Judit is bejelentette, hogy távozik a közéletből.

Magyar Péter az Integritás Hatóságtól kapott idézésről azt írja:

Hogy milyen ügyben és milyen céllal idéztek, nem tudom, de bízom benne, hogy az újonnan felállt hatóság érdemi munkát tud végezni. Hogy lenne mit vizsgálni, az a napnál is világosabb: Fel, győzelemre! 

Nyitókép: MTI/Veres Nándor

#Belföld#magyar péter#integritás hatóság#kegyelmi ügy#varga judit#k. endre#rogán antal

Címlapról ajánljuk