Belföld

Miló Viki: Sok lány jön le hozzám edzeni, mert családon belüli erőszak áldozata

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 10:51

Miló Viki beszélt kutyáiról és a kapcsolati magányról is. Azt is elárulta, miért nincsen párja. 

A Galmournak adott interjút Miló Viki többszörös magyar karate-, kungfu- és ökölvívó-világbajnok. Azt mondta, világ életében elégedetlen volt, valószínűleg ez vitte előre sportolói karrierjében is.

Mindig nyerni akartam. Viszont, ha az adottságaimat nézzük, akkor én egy közepes szintű sportoló vagyok

– mondta. Hozzátette: „Talán, ami különleges képességemnek számít, hogy nagyon jól látok a ringben: előre tudom vetíteni a dolgokat. Be merem vallani, hogy csak a szorgalmamnak, és annak köszönhetem a sikerem, hogy míg a nagyobb tehetségű gyerekek abbahagyták, én folyamatosan meg szerettem volna mutatni az egész világnak, hogy ki is az a Miló Viki.”

Ez a maximalizmus motiválja őt a kutyái terén. Most kiállításokra jár velük. Nyolc kutyájából mindegyik világ- és Európa-bajnok. Miló Viki a felelős kutyatartásról beszélt nemrég a Reggeliben, ahol egyik kis csivavája, Dinamit is elkísérte.


Párkapcsolataiban azonban sohasem vitte előre a megfelelési kényszer. A Glamournak arról mesélt, hogy „bizonyos fokig egészséges a tetszeni akarás, de ha meghazudtolja magát, örök hazugságban él és azért szeret valamit, mert akkor a másik is szeretni fogja őt – ez már nem egészséges.”

Azt is elárulta, hogy sok lány az erőszak miatt keresi meg őt.

Sok lány jön le hozzám azért, mert akár non-verbálisan, akár verbálisan családon belüli erőszak áldozata. Jönnek lányok azért, mert megtámadták őket, vagy beléjük kötöttek az utcán. Ezek a lányok szeretnének magabiztosabbak lenni, és megtanulni kiállni magukért

– mondta Miló Viki, aki hozzátette: „Viszont arra nagyon pipa tudok lenni, amikor az anya tudja, hogy a férje molesztálja a gyermekét, és nem csinál semmit, mert szégyelli, hogy náluk ez történik. Ilyenkor nem gondolnak bele, hogy az a gyermek micsoda lelki traumát fog cipelni magában egy életen át. Ebből a szempontból annyira buták az emberek, hogy arra szavak sincsenek.”

Miló Vikit egyébként még aktív sportolói korában is zaklatták. Egyikük képes volt feltolni a redőnyt a földszinti lakásában, hogy meglesse őt. Miló Viki a Reggeliben árulta el, mi volt a rendőrség reakciója, amikor kihívta őket.

A rendőrség rögtön röhögött, hogy el ne fogjam és meg ne verjem, mert azt nem szabad

– mondták neki állítása szerint. A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti meg. A Fókusznak pedig hosszan mesélt arról is, hogyan zaklatták őt például nemi szervekkel készült képekkel.


Miló Viki a Glamournak arról is beszélt, hogy szerinte manapság nagyon rossz irányba mennek a dolgok. „Sajnos egyre nagyobb számban veszem észre, hogy egyre sérültebbek az emberek, egyre inkább függőjévé válnak az alkoholnak, a kábítószernek, a nyugtatóknak, és egyre többen lesznek öngyilkosok. Nem tudom, hogy mi történik jelenleg a világban, de robbanásszerűen mindenki pusztul le” – mondta a világbajnok bokszoló. 

#Belföld#miló viki#boksz#edzés#családon belüli erőszak#kutyák

Címlapról ajánljuk