Belföld

Pócs János: Magyar Péter csak egy idióta

rtl.hurtl.hu

2024. február 15. 10:20

Pócs János szerint Magyar Péter csak figyelmet akar.

Úgy tűnik, megelégelte Magyar Péter NER-ellenes posztjait Pócs János jászsági fideszes képviselő. Pócs a Facebook-oldalán reagált Varga Judit volt férjének utóbbi hetekben tapasztalt magatartására. A Diákhitel Központ korábbi vezetője a túlárazottnak mondott megbízásoktól egészen a fenyegetésekig sok zűrös ügyről pakolt ki nyilvánosan.

„Sok jobboldali, keresztény, konzervatív ember kérdezi tőlem, hogy olvasom-e Magyar Péter írásait, és mit szólok hozzá? A válaszom, hogy igen, olvasom és egyet is értek az írások utolsó mondataival: »Ne féljetek!«” – írja Pócs János, majd hozzáteszi, hogy

Ne féljetek, mert Ő csak egy idióta, aki reflektorfényt akart. Ő Simicska 2 akart lenni, de pár nap alatt nevetségessé és hiteltelenné vált

Mint arról beszámoltunk, Magyar Péter volt felesége, Varga Judit és Novák Katalin lemondásának híre után szakított a NER-rel, majd interjút adott a Partizánnak, és páros lábbal szállt bele a kormány vezető alakjaiba, különösképpen Rogán Antalba.

Elmondása szerint Magyar meggyőződéses jobboldali, konzervatív emberként is megengedhetetlennek tartja, hogy ahogy fogalmazott, néhány család kezében van a fél ország. 

Magyar Péter ellen a kormányközeli Megafon is támadásba lendült:


Nyitókép: Pócs János, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond a Thyssenkrupp jászfényszarui gyárának bővítése alkalmából tartott bokrétaünnepségen 2022. szeptember 15-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor.

#Belföld#magyar péter#pócs jános#idióta#figyelem#NER#kegyelem#novák katalin

Címlapról ajánljuk