Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf az RTL-nek: Én vagyok a legboldogabb, hogy honvédelmi miniszter lehetek

rtl.hurtl.hu

2024. február 13. 12:49

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szűkszavúan reagált, amikor az RTL Híradó riportere rákérdezett: felkérték-e őt köztársasági elnöknek. Hogy ki lesz Novák Katalin utódja, egyelőre nem tudni.

„Én vagyok a legboldogabb ember, hogy honvédelmi miniszter lehetek. Tele van a kezem feladatokkal, ahogy önök is látták” – mindössze ennyit mondott Szalay-Bobrovniczky Kristóf Tárkányi Zsoltnak, az RTL Híradó riporterének, amikor arról kérdezte, hogy felkérték-e őt formálisan vagy informálisan köztársasági elnöknek.

Nemrég Novák Katalin és Varga Judit kegyelmi botrányos felelőssége mellett azt is mérték telefonos közvélemény-kutatással, hogy mennyire szimpatikus Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi tárcavezető. A felmérést a múlt héten a Call Expres végezte, ami már többször is készített méréseket a Fidesznek.

Hogy ki lehet Novák Katalin utódja, még nem tudni, de mint arról a Híradó is beszámolt, Szalay-Bobrovniczky Kristóf, valamint Trócsányi László volt igazságügyi miniszter neve is felmerült nemrégiben, mint lehetséges államfőjelölt.

#Belföld#szalay-bobrovnickzy kristóf#honvédelmi miniszter#novák katalin#lemondás#köztársasági elnök#államfő#Videó

Címlapról ajánljuk