Belföld

Elárasztotta az utcákat a migránsgettó, a genderpropaganda és a génmódosított ukrán gabona

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. február 5. 12:08

Kikerültek az utcákra a legutóbbi nemzeti konzultáció eredményét kihirdető kormányzati plakátok. A fenti képre kattintva megnézhetik a vasárnapról hétfőre viradó éjjel megjelent, változatos tartalmú és formátumú plakátokat.

Január 25-én tette közzé a magyar kormány a legutóbbi, novemberben kezdődött, „A szuverenitásunk védelméről szóló” nemzeti konzultáció eredményeit, amiről emailben is tájékoztatta mindazokat az állampolgárokat, akik a koronavírus-járvány idején az oltási regisztráció során megadták elektronikus elérhetőségüket.

A tájékoztató levél szerint

Az eredmények egyértelműek: a magyarok békét szeretnének, nem akarnak migránsgettókat, kiállnak a GMO-mentes mezőgazdaság mellett és támogatják a szigorúbb gyermekvédelmet.

A részletes eredményeket a kormany.hu oldalon publikálták.

Azon leszünk, hogy a magyar emberek akaratának érvényt szerezzünk. Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek

– írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ, ami köszönetet mondott „annak a több mint másfél millió embernek, aki elmondta véleményét”.

A nemzeti konzultáció eredményét a korábbi években megszokottak szerint kormányzati plakátokon is hirdetni kezdte a kormány. Az utcákon vasárnapról hétfőre virradó éjjel jelentek meg a változatos tartalmú és formátumú plakátok. A fő „adat” mindegyiken ugyanaz: 

99% NEM

– ami egyébként a konzultáció 11 brüsszelező állítása közül hét esetében lett így vagy úgy kerekítve eredmény:

1. Brüsszel el akarja törölni a rezsitámogatást.
4. Brüsszel Magyarországon is migránsgettókat akar létrehozni.
6. Brüsszel még több fegyvert küldene Ukrajnának.
7. Brüsszel még több pénzt akar Ukrajna támogatására.
8. Brüsszel Ukrajnát is fel akarja venni az Európai Unióba.
9. Brüsszel be akarja engedni a génmódosított ukrán gabonát.
10. Brüsszel el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt.

Az általunk látott plakátokon az alábbi négy téma jelent meg a fenti hétből – a levél tartalmával egybevágóan:

  • 99% NEM A GÉNMÓDOSÍTOTT UKRÁN GABONÁRA
  • 99% NEM A MIGRÁNSGETTÓKRA
  • 99% NEM A FEGYERKÜLDÉSRE
  • 99% NEM A GENDERPROPAGANDÁRA

Az, hogy a 7-es és 8-as konzultációs állításokkal („Brüsszel még több pénzt akar Ukrajna támogatására” illetve hogy „Brüsszel Ukrajnát is fel akarja venni az Európai Unióba”) kapcsolatos eredményt miért nem hirdeti a kormány, feltehetőleg egybefügg azzal, hogy Orbán Viktor végül nem emelt vétót ezekkel a sarkalatos európai uniós döntésekkel szemben az uniós kormányfők két legutóbbi csúcstalálkozóján – gyakorlatilag szembemenve ezzel a nemzeti konzultációban kifejezésre juttatott „népakarattal”.

Hogy mindez mennyibe került az adófizetők pénzéből, arról korábban ebben a cikkünkben írtunk: Brutális összeget visz el a konzultációs kampány, 20 milliárdnál is több mehet el idén kormánykommunikációra.

Orbán Viktor a Fidesz a 30. tisztújító kongresszusán (amelyen újraválasztották az elnöki tisztségért egyedüliként induló Orbán Viktort) azt mondta, hogy a magyar kormány által elindított újabb nemzeti konzultáción több olyan kérdés szerepel, amely ügyekben a magyar kormánynak vétójoga van az Európai Tanácsban, és hogy a konzultáció az unió vezetése elleni akciósorozat első lépése:

#Belföld#képgaléria#nemzeti konzultáció#kormányzati plakátok#plakátkampány

Címlapról ajánljuk