Belföld

A nemzeti konzultációról kapnak emailt azok, akik a járvány alatt regisztráltak tájékoztatásra

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 16:49

A Kormányzati Tájékoztatási Központ e-mailben buzdítja az embereket a nemzeti konzultáció kitöltésére.

Szuverenitási propagandát küldött a kormány a járványhelyzet miatti tájékoztatáshoz regisztrált e-mail címekre – írja a hvg.hu.

A lap egyik olvasója nemrégiben levelet kapott a Kormányzati Tájékoztatási Központtól, amelynek még a koronavírus-járvány idején adta meg az elérhetőségét azért, hogy az aktuális járványhelyzetről kapjon tájékoztatást. A kiküldött levél szövege a következő:

Konzultációt indítottunk Magyarország szuverenitásának védelméről. Ebben Ön is elmondhatja véleményét Ukrajna uniós tagságáról és a háború finanszírozásáról.

Nem először fordul elő ilyesmi: mint arról a Híradó is beszámolt, tavaly év elején a kormány intézkedéseiről kaptak tájékoztató e-mailt azok, akik regisztráltak a koronavírus elleni oltásra.


November közepén kezdték el postázni a nemzeti konzultációnak nevezett kormányzati akció kérdőíveit. 11-ből 11 kérdés állítással kezdődik, amelynek első szava Brüsszel. Az íveket január 10-ig lehet visszaküldeni, az eddigi 12 nemzeti konzultáció összesen nagyjából 50 milliárd forintba került. 

A Híradó nemrégiben azzal is foglalkozott, hogy mi áll valójában a kérdések mögött:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

 

#Belföld#Kormányzati Tájékoztatási Központ#koronavírus-járvány#email#nemzeti konzultáció

Címlapról ajánljuk