Belföld

Gáspár Győző sokat akar dolgozni a Fidesz kampányán, meghívta szülinapjára Dúró Dórát is

rtl.hurtl.hu

2024. február 1. 10:28

Egyenesen Dúró Dóra lenne a díszvendég Gáspár Győző 51. születésnapján. Ha elmegy.

Gáspár Győző január 4-én ünnepelte 50. születésnapját, és örömmel újságolta, hogy ebből az alkalomból még Novák Katalin köztársasági elnök és Szijjártó Péter külügyminiszter is felköszöntötte. Később kiderült, hogy a nyíltan fideszes celeb meghívta születésnapjára a politikusokat, akik a meghívás elutasítása mellett köszöntötték fel a Romantic frontemberét.

Sokan felhúzták a szemöldöküket. Dúró Dóra például feltette a kérdést: „Kossuth-díjat is kap Győzike?” Majd megjegyezte, hogy a jelek szerint „a Fidesz szavazatfelhajtó reklámszakembereit” és Novák Katalint sem érdekli a köztársasági elnöki hivatal tekintélye. Szerinte ugyanis Novák azt az üzenetet közvetíti ezzel, hogy „Győzike olyan teljesítményt tett le a nemzet asztalára, amiért megérdemli az ő kitüntetett figyelmét, köszöntését”.

A Hvg.hu vette észre, hogy erre válaszolt Gáspár Győző a Naphírének adott interjúban azzal, hogy meghívta Dúró Dórát és családját a következő, 51. születésnapjára, sőt, egyenesen Dúró lenne a díszvendég, ha elmenne. 

Hosszasan mesélt a polgármesteri ambícióiról: egy nógrádi faluban fog elindulni, ahol „most már tuti, ezer százalék”, hogy nem lesz ellenjelöltje, és ahol állítása szerint a jelenlegi polgármester eddig azzal foglalkozott, hogy szétlopja a falut. Az interjúban azonban nem nevezte meg a települést. Azt azonban elárulta, hogy a következő időszakban rengeteget fog dolgozni a Fidesz kampányában: ahová küldik, oda megy majd – mondta.

 A Házon kívül szakértőkkel járt utána, mi lehet a kormánypárt célja a roma celebekkel:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#dúró dóra#születésnap#mi hazánk#fidesz

Címlapról ajánljuk