Belföld

Egyelőre egy vágányon, de újra járnak a vonatok Nagymarosnál

rtl.hurtl.hu

2024. január 2. 6:26

Kisiklott egy tehervonat kilenc kocsija.

Mint arról beszámoltunk, múlt szombaton kisiklott egy tehervonat kilenc kocsija a nagymarosi állomáson, ebből négy felborult.  

Újév napján késő délutánra sikerült beemelni és elszállítani az utolsó, Nagymarosnál kisiklott tartálykocsit is, így kedden hajnali négy órakor egy vágányon, villamosvontatással megindulhat a vonatforgalom – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Azt írták: a daruzást és az utómunkálatokat követően a MÁV szakemberei az egyik sínpáron megkezdték a vágányszabályozást, és visszaépítik a kocsik emelése, elszállítása miatt elbontott, félrehúzott felsővezetékeket is. Előreláthatólag kedd reggel egy másik vágányon is megindulhat a forgalom.

Jelezték: kedd hajnaltól az S70-es vonatok továbbra is menetrend szerint közlekednek a Nyugati pályaudvar és Vác között, a szobi Z70-es, G70-es vonatok pedig ismét a teljes útvonalukon járnak.

A nemzetközi szerelvények, azaz a Metropolitan EuroCityk, a Báthory és a Hungária EuroCityk, valamint a Metropol EuroNightok a Nyugati pályaudvar és Szob között a menetrend szerinti teljes útvonalukon közlekednek.

Nyitókép: Facebook / MÁVINFORM

#Belföld#nagymaros#kisiklott#tartálykocsi#vonat

Címlapról ajánljuk