Belföld

Toroczkai visszaszólt Azahriah-nak, szerinte a közösségi médiából ömlik a káros tartalom

rtl.hurtl.hu

2023. november 15. 21:00

A Mi Hazánk elnöke gratulált Azahriah-nak a sikereihez, de hozzátette: „Ne felejtsd el, ezek a sikerek sem tesznek tévedhetetlenné”.

„Nem hiszem, hogy a gyerekek attól lesznek boldogabbak, ha azokat a bizonyos plakátokat látják“ – mondta szerda esti videójában Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. 

A politikus Azahriah párizsi plakátfotójára reagált, a zenész ugyanis nemrég a francia fővárosban lefényképezett egy tütüben lévő férfit, és azt írta hozzá: „kedves mi hazank mozgalom ezt a plakatot lattam parisba és szoszerint befostam annyira lesokkolt hogy ilyen felhaboríto plakat letezik most pedig kagas gatyoval kell megneznem az eiffel tornyot koszonom nektek hogy otthon ilyen nem fordulhat elo”.

Toroczkai visszaszólt Azahriah-nak, szerinte a közösségi médiából ömlik a káros tartalom

Toroczkai László azt mondta, szerinte a közösségi médiából és a Netflixből is káros tartalom ömlik a gyerekekre, amitől nem lesznek boldogabbak.

Szerinte ugyanis a gyerekek egy korrupciómentes országban lennének boldogabbak, ahol lenne jövőképük. A Mi Hazánk elnöke gratulált Azahriah-nak a sikereihez, de hozzátette: „Ne felejtsd el, ezek a sikerek sem tesznek tévedhetetlenné”.


Nyitókép: Kovács Attila/MTI

#Belföld#Azahriah#toroczkai lászló#lmbtq

Címlapról ajánljuk