Belföld

Pottyondy Edina: L. Simon úgy járt, mint a mesebeli disznó, aki a saját hányásában fulladt meg

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 15:28

A humorista szerint Dúró Dóra állami fizetésért cserébe meleg tematikájú irodalmat olvas, míg L. Simon Lászlót nem kell sajnálni és LMBTQ-ikont csinálni belőle.

„Mindenesetre L. Simon Lászlót kirúgták. Ne sajnáljuk, ne sajnáljuk, nem kell azonnal LMBTQ-ikont csinálni belőle, ő is megszavazta azt a törvényt, ami miatt végül eltávolították. Éppen úgy járt, mint a mesebeli disznó, aki a saját hányásában fulladt meg” – mondta Pottyondy Edina humorista a Nemzeti Múzeum főigazgatójának menesztéséről.

Az előzményéről, hogy a Mi Hazánk képviselője, Dúró Dóra emelt szót a kiállítás ellen úgy kommentálta Pottyondy, hogy „jó kis állami fizetésért cserébe állandóan meleg tematikájú irodalmat olvas, LMBTQ-kiállításra jár, aszex ifjúsági filmeket és perverz japán mangákat nyálaz át a Dúró Rudival”.


Hétfőn menesztette L.Simon Lászlót a kultúráért felelős miniszter. Csák János szerint nem tartatta be a gyermekvédelminek nevezett törvényt a Nemzeti Múzeumban. Simon László azt közölte: menesztését tudomásul veszi, de nem tudja elfogadni:

Hozzászólna? 


Nyitókép: Youtube/Pottyondy Edina

#Belföld#l. simon lászló#dúró dóra#kirúgás#magyar nemzeti múzeum#pottyondy edina

Címlapról ajánljuk