Belföld

Kern András reagált a tilosban parkolásokra: Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 13:23

„Sehol nem lehet megállni és ez elég nagy hülyeség” – reagált a rendszeresen tilosban, a járdán parkoló Kern András a parkolási ügyére.

„Ez olyan, mintha felkérnének valakit, hogy jelentsen fel, a feljelentőket pedig soha nem szerettem. Én magam hülye vagyok, tudom, hogy ezt gyakran megcsinálom, de ígérem, hogy most már nem fogom megcsinálni” – mondta parkolási botrányáról Kern András a Sláger FM műsorában.

Mint arról korábban az rtl.hu is beszámolt, a 75 éves színész rendszeresen tilosban, a járdára felállva szokott parkolni, amikor beugrik a Margit híd budai hídfőjénél lévő pékségbe vásárolni. Az utóbbi időben kétszer is lefotózták a színész kék Toyota sportautóját, miközben ő bent vett péksüteményt.

„Sehol nem lehet megállni és ez elég nagy hülyeség” – mondta sóhajtások közepette a művész. A Blikk cikke szerint arról is beszélt a rádióműsorban, hogy a parkolási vétségnél csak azt sajnálja jobban, hogy erről valaki fényképet is készített. Nyomatékosan kérte, hogy legközelebb senki ne kapja elő egyből a telefonját, ha tilosban parkoló autóval találkozik.

Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog

– fogalmazott színész.

Az rtl.hu korábban a pékségben megtudta, hogy Kern András legalább havonta egyszer megfordul náluk, hogy kedvenc süteményeiből vásároljon, és eközben rendszerint a járdára föláll autójával. A II. kerületi rendőrség pedig nemrégiben szabálysértési eljárást indított Kern szabálytalan parkolása ügyében.

Kern korábban az RTL Híradónak így nyilatkozott az ügyről:


Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA

 

#Belföld#kern andrás#tilosban parkolás#feljelentés

Címlapról ajánljuk