Belföld

Több mint 360 milliós kárt okozott a M1-es autópályán történt tömegbaleset

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 30. 8:26

A porátfújás közben történt balesetben egy ember meghalt, 39-en sérültek meg. Az érintett 41 autó közül 19 totálkáros lett. 

Több mint 366 millió forintot fizettek ki, vagy helyeztek tartalékba a magyar biztosítók az M1-es autópályán március 11-én történt tömegbaleset érintettjeinek - közölte Magyar Biztosítók Szövetsége. Az rtl.hu-nak eljutott közlemény szerint 37 hazai gépjárműkárral, valamint 52 személyi sérüléssel kapcsolatos igény érkezett be. Gépjárműkárok tekintetében a kifizetések és a tartalékok átlagos értéke kb. 4,3 millió forint, kilenc személyi sérülés esetében pedig az előleg eléri a 15 millió forintot.

Apokaliptikus felvételek az M1-es autópályán történt tömegbaleset helyszínéről:


A lángoló autóktól pár méterre menekültek a gyerekek az M1-esen történt tömegbaleset helyszínén:


A rendőrség júliusban azt közölte az RTL Híradóval, hogy továbbra sem gyanúsítottak meg senkit a tragédia ügyében, és bát több érintett autós ugyan küldött nekik fotókat és videókat, de egyelőre nem derült ki, ki hibázhatott.


A balesetben elhunyt férfi édesapja a tömegbaleset után a Fókusznak nyilatkozott. Elmondta, hogy a félárván maradt gyerekeknek és édesanyjuknak Ádám halálával kilátástalanná vált az életük, nem tudják, miből fizetik majd a kölcsönöket, és hogy a megözvegyült feleség hogyan viszi tovább egyedül az egykor közös vállalkozást.


Nyitókép: Híradó

#Belföld#baleset#tömegbaleset#m1-es autópálya#m1-es tömegbaleset#porátfújás

Címlapról ajánljuk