Belföld

Várkonyi Andrea elmondta, mire nem nehéz rávenni férjét

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 29. 7:34

Nyilvánosan csókot váltott Mészáros Lőrinc és felesége.

„2020-ban indultunk el a High-Tech Suli Programmal. Ne felejtsük el, akkor már nyakig a koronavírus-járvány második hullámában voltunk. A lányom akkor még általános iskolásként távoktatásban tanult annak minden szépségével. Én a szülői oldalról tudom, hogy milyen nehéz volt ez az időszak, együtt írtuk a dolgozatokat és nagyon jó jegyeket szereztünk” – fogalmazott a Blikk beszámolója szerint az Interaktív Oktatásért Alapítvány rendezvényén a kuratórium elnöke, dr. Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége.

Várkonyi hozzátette:

A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni, ezek egyike az adományozás. Úgyhogy megkérdeztem, mit szólna hozzá, ha ebben a szegmensben nyitnánk egy ilyen kaput és valahogy segítenénk az iskolákat.

Férje pedig csatlakozott a kezdeményezéshez, amely a jövőben új támogatási ciklusban folytatódik. 

A lap hozzáteszi, hogy az eseményen a pár nem érezte feszélyezve magát: röviddel azután, hogy leültek, megcsókolták egymást. 

Az ország leggazdagabb emberének cégcsoportja a Forbes becslése szerint 526 milliárd forintot ér. Ennek kevesebb mint fél ezrelékéért, 200 millió forintért adományozott a cégcsoport rászoruló családoknak sportszereket, a saját sportmárkája termékeiből. A Momentum szerint képmutató és pofátlan, ahogy Mészáros Lőrinc a több hetes luxusjachtos nyaralása után jótékonykodik a sportszereivel:


Nyitókép: Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a High-Tech Suli program. – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#várkonyi andrea#mészáros lőrinc#hi-tech suli#közpénz#adomány

Címlapról ajánljuk