Belföld

Lázár János azt mondta, ő eddig mindig mindenben sikeres volt

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 19:14

A debreceni momentumosok viszont nem értenek egyet vele, főleg ha a MÁV-ról van szó.

„Amivel eddig foglalkoztam, azt mindig sikerre vittem, ez is így lesz” – mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter a felújított debreceni Csokonai Nemzeti Színház megnyitóján. A Momentum helyi tagjai molinóval várták őt.

A Népszava szerint ezt üzenték neki az ellenzékiek: „Lázár, a vasutat már tönkretetted, el a kezekkel a színházainktól!” Ezt Lázár érdeklődéssel olvasta, és Papp László polgármesterrel közösen oda is ment beszélgetni a momentumosokhoz.

Szabó Bence, a párt önkormányzati képviselője később azt írta a Facebookon, hogy a megnyitót „beárnyékolta az a tény, hogy az a Lázár János mondott beszédet a megnyitón, aki miatt százezrek szenvednek a teljesen lerohasztott vasúti közlekedés okán”.

Lázár maga pedig videóban mutatta be a találkozást. Arról beszélt, hogy ő azért dolgozik, hogy sokkal jobb legyen a MÁV-nak. Az ellenzéki felvetésre, hogy eddig nem ezt látták, a miniszter úgy felelt: „Igen, de amivel eddig foglalkoztam, azt mindig sikerre vittem. Ez is így lesz.”

Arról is beszélt: „13 évért tudunk felelősséget vállalni. Kétségtelen, több pénzt is tehettünk volna bele, és a jövőben szándékozunk is, de azt egy új struktúrába. A régi rendszerbe új pénzt nem tudunk betenni”.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#lázár jános#debrecen#máv#színház#megnyitó#molinó#momentum

Címlapról ajánljuk