Belföld

Habony Árpád unokatestvére tagadja, hogy úgy történt a Szigeten az incidens, ahogy az a sajtóban megjelent

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 7:20

A fiatal kormányközi vállalkozó ügyvédjén keresztül üzent. 

Mint arról beszámoltunk, a Blikk szerint igazoltatás közben eltörték a rendőrök egy fiatal kormányközi vállalkozó karját a Szigetnél, miután a férfit botrányos viselkedése miatt kidobták a fesztiválról a biztonsági őrök. A lap információi szerint a kormányközeli rokonsággal rendelkező milliárdos rokoni kapcsolatait emlegetve azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy leszerelteti őket, és ellenállt a rendőröknek.

Ugyancsak a Blikk írta meg, hogy a rendőröknek ellenszegülő vállalkozó nem más volt, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő. A fiatal milliárdos befolyásos rokonsággal rendelkezik, a nagybátyja ugyanis Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója

Szerdán közleményt adott ki Steiner Tamás, Szetlik Gergő ügyvédje a Sziget Fesztiválon történtekkel kapcsolatban, írja a 24.hu.

Steiner állítja, a sajtóban megjelent állítások, híresztelések nem felelnek meg a valóságnak. Mint írja, a hatósági iratok alapján is megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok nem tartalmaznak olyan tényt, adatot, mely szerint ügyfele baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna.

Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették.

– idézi a közleményt a portál, mely szerint Szetlik Gergő az ügyben megtette a „szükséges jogi lépéseket”.

Nyitókép (illusztráció): fiatalok a 29. Sziget fesztivál ötödik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2023. augusztus 14-én. – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#habony árpád#sziget#szeitlik gergely#törés#igazoltatás

Címlapról ajánljuk