Belföld

Igazi nőcsábász lehet Tóth Gabi új, fricskás barátja – megszólaltak kollégái a táncosról

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 18. 7:09

Tóth Gabi új párját, a Fricska Táncegyüttes alapítóját volt kollégái szerint mindig körülrajongták a lányok. Papp Máté Bence egyik korábbi táncostársát meglepte, hogy összejöttek, ugyanis állítólag a nyár elején még a férfi is másik párkapcsolatban élt. 

Felkavarta az augusztusi uborkaszezon állóvizét Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, amire az után került sor, hogy énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával esett szerelembe.

Egy barát fecsegett korábban arról, mennyire összetört Krausz Gábor a történtek miatt, aki most jobbnak látta, ha magához veszi kislányukat, Hannarózát, hogy a gyermek minél kevesebbet érzékeljen szülei válásából, miután Tóth Gabi magához költöztette az új párját, Papp Máté Bencét. 

A táncos könnyen elcsábíthatta az énekesnőt, volt kollégái szerint valóságos nőcsábász a 29 éves férfi.

Nagyon jó a kisugárzása, sokak számára vonzó férfi. Sosem volt gondja az ismerkedéssel, mindig körülrajongták a lányok, és ezt ő nagyon is élvezte, kihasználta. Ha éppen szingli volt, akkor is akadt valaki, akivel randizgatott vagy ismerkedett

– mondta el a Blikknek egy szakmabeli nő.

Hozzátette, Máté egy „kedves, nyitott, jó fej, megnyerő srác”, akinek a tánc a mindene. Szerinte amikor elkezd a zenére mozogni, „nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná magára, minden lány ámulattal, rajongással nézi”. Egy másik táncostársa állítja, Tóth Gabi új szerelme nem tud ellenállni a csinos és tehetséges nőknek.

Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal

– árulta el a táncos, aki emiatt meg is lepődött, amikor kiderült, hogy Papp Máté Bence az énekesnő új párja. Tóth Gabiék válásával korábban a Fókusz is foglalkozott:


Nyitókép: Facebook / Pócs János

 

#Belföld#tóth gabi#krausz gábor#válás#fricska táncegyüttes#párkapcsolat#nőcsábász#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk