Bulvár

Tóth Gabi új párjával, a Fricska Táncegyüttes tagjával andalgott Jászberényben – fotók is készültek a szerelmespárról

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 16:43

Egy-egy puszi is elcsattant köztük az őket látó járókelők szerint.

Fotókat szerzett meg a Blikk Tóth Gabiról és új párjáról, a Fricska Táncegyüttes tagjáról, Papp Máté Bencéről. A lap szerint a szerelmesek együtt töltik az idejüket Jászberényben, ahol a közelben meglátogatták Pócs János fideszes képviselő dinnyeföldjét is.

Egy helyi lakos arról beszélt a lapnak: „Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan”. Egy másik járókelő arról beszélt, hogy egy étteremben látta őket: „Felszabadultan ettek, jól érezték magukat, láthatóan boldogabbak, mint valaha”.

A lap azt állítja, hogy a városban a táncos édesanyjával közösen jártak-keltek, tehát új párja már bemutatta Gabit a családjának. A Tóth Gabiról készült fotókat ezen a linken keresztül lehet megnézni.

Korábban a Fókusz felidézte: Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata hat évvel ezelőtt kezdődött. 2019-ben házasodtak össze, majd kislányuk, Hannaróza is megszületett. Instavalóságukat nézve úgy tűnt, harmonikusabb kapcsolatot el sem lehet képzelni az övéknél. Sőt, Gabi februárban mindezt meg is erősítette a házasság hetén írt posztjában. Szerdai bejelentésük, miszerint elválnak, mindenkit meglepett. Krausz Gábor már ki is költözött a közös szentendrei házból.


Hozzászólna?

 

Nyitókép: Facebook / Pócs János

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#válás#fricska#jászberény#pócs jános

Címlapról ajánljuk