Bulvár

Tóth Gabi a Fricska alapítójával quadozott a válása bejelentésének idején

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 9:24

Tóth Gabi a válásról szóló nyilatkozat megjelenésének napján egy jászsági rendezvényen vehetett részt és mosolygós fotó készült róla egy quadon.

Mindenkit váratlanul ért néhány nappal ezelőtt, hogy tönkrement Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága. Ugyanazt a közleményt adták ki az esettel kapcsolatban, bár Krausz Gábor megtoldotta egy mondattal, amit azóta is fejteget a sajtó. A Blikk vette észre, hogy a fideszes politikus, Pócs János a jászberényi Kárpát-Haza konferencián készült, Facebookon megjelent képei között van egy, amin Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes alapítója, Papp Máté Bence is ott mosolyog egy quadon Pócs János társaságában.


Tóth Gabi nem szerepelt a fellépők között, csak a táncegyüttes, a rendezvény pedig azon a napon volt, amikor kiadták a válásról szóló sajtóközleményt. Sokan feltételezik, hogy a szakítást nem Krausz Gábor, hanem Tóth Gabi kezdeményezte, amit a séf egyik barátjának nyilatkozata is alátámaszt.

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört 

– mondta Krausz barátja és kollégája, Vomberg Frigyes.

Csütörtök este a Fókusz is összefoglalta, amit eddig Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról tudni lehet. A riportot itt láthatod!


Nyitókép: Kovács Attila / MTI

#Bulvár#tóth gabi#válás#pócs jános#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk