Belföld

Kitálalt a menedzser: Dolly mindenről tudott

rtl.hurtl.hu

2023. június 22. 15:39

Az állatkínzási botrányba keveredett énekesnő menedzsere mindeddig hallgatott.

A Blikk készített interjút P. Ritával, Dolly menedzserével, aki a nyolcvanas évek óta ismeri az állatkínzási botrányba keveredett előadót. Szerinte a Covid alatt lettek ilyen botrányosak a körülmények a Csobánka utca tenyésztelepen, ugyanis jött egy elektromos tűz és leégett majdnem minden, aminek a felújítására komoly anyagi befektetés kellett volna, de pénzük nem volt rá.

Dolly mindenről tudott. Azokat az állatokat, akik a lakásban voltak, rendszeresen látta, hiszen sűrűn járt édesanyámhoz, mint ahogy a szomszédok már elmondták a nyilatkozataikban, a Csobánka utcában alig volt. A kutyákat akkor látta, amikor orvoshoz vittük őket barátnőmmel

– mesélte P. Rita, aki a telep felszámolása óta nem beszélt Dollyval. Szerinte a kapcsolatuk sosem fog rendeződni az előadóval, ugyanis az „már nem helyrehozható.”

Azok után, hogy többszöri kérésem ellenére sem volt hajlandó változtatni egyetlen állat életkörülményein sem, még úgy sem, hogy pontosan tudta, hogy én a beteg kutyák miatt ugyanolyan életkörülmények között élek, nem hiszem, hogy erre van bocsánat

– mondta.

Az énekesnő azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, törölte a rajongói oldalait, lemondta a fellépéseit, teljesen bezárkózott.

Nyitókép:  Zih Zsolt / MTVA

#Belföld#dolly#telep#kutya#menedzser#p. rita

Címlapról ajánljuk