Baleset-bűnügy

Dolly már az utcára is fél kimenni az állatkínzós botrány után

rtl.hurtl.hu

2023. június 22. 7:03

Teljesen bezárkózott a házába Dolly, aki folyamatosan kapja a fenyegető üzeneteket.

Látszott rajta, hogy nagyon megviselte az elmúlt időszak, mintha éveket öregedett volna, amióta kitört a botrány... erőtlen volt.

Ilyen állapotban van Dolly, a Fradisták az Állatokért egyesület állatvédőjének elmondása szerint. Szabó Krisztián a Blikknek nyilatkozott az énekesnőről, miután Dolly házánál jártak, és ő beengedte őket magához.

Az állatvédő elmondta, hogy Dolly eleinte nagyon elutasító volt, amikor kimentek hozzá, hogy ellenőrizzék, milyen állapotban van a nála lévő két nagytestű kutya, és hat macska. A szervezet a Facebook-oldalán közzétett posztban jelezte, hogy az állatokat jó állapotban találták, miután az énekesnő beengedte őket a kertjébe, majd a házába is.

Szabó Krisztián a Blikknek elmondta:

Amikor elkezdtünk beszélgetni, bevallotta, annyian jártak ott mostanában és fenyegették meg, hogy már fél kilépni a házból.

Az énekesnő teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, törölte a rajongói oldalait, lemondta a fellépéseit, teljesen bezárkózott – írta a Blikk.

A gyöngyösi állatkínzós botrány június elején robbant ki, amikor kiderült, hogy Dolly menedzsere több mint 25 állatot tartott borzasztó körülmények között. Volt olyan kutya amelyiknek a szemét kellett kioperálni, egy másiknak pedig a lábát amputálták.


Dolly a Híradónak azt mondta, hogy nem tudta, hogy ilyen rossz körülmények között vannak az állatok.


Nyitókép: Híradó

#Baleset-bűnügy#dolly#állatkínzás#gyöngyös

Címlapról ajánljuk