Belföld

Valamiért rosszul jelent meg a titokban nyomtatott Orbán-könyv dedikálásának időpontja

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 13:39

Már javították. A könyv hasít, pedig kemény kijelentések vannak benne.

„Mára virradóra az Ünnepi Könyvhét hivatalos honlapján ismeretlen okból a tegnap este még helyes időpont megváltoztatásra került, és jelenleg a honlapon rossz időponttal, este 19 órai (!) kezdéssel szerepel Stefano Bottoni dedikálása” – számolt be szerdán Facebook-oldalán a Magistra Könyvkiadó. A kiadó a hibát telefonon és emailben is jelezte a szervezőknek.

Az időpont ugyanis változatlan! Június 9-én, pénteken, 15 és 17 óra között várjuk az érdeklődőket a Vigadó tér 6. számú pavilonja előtt!

– áll a posztban. Cikkünk írásakor az időpont már helyesen szerepelt a honlapon.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, már a Bookline és a Líra toplistáján is első Stefano Bottoni Orbán Viktorról írt könyve, A hatalom megszállottja.

A történész az rtl.hu interjújában egyebek mellett elmondta:

Aki nem ismeri be, hogy Orbán Viktor rendkívül tehetséges politikus, nem értheti meg, hogy milyen súlyos helyzetbe kerültünk azáltal, hogy egy ilyen kvalitású ember uralkodik rajtunk. 

Úgy látja, hogy a mostani, szerinte puha diktatúra attól működik fantasztikusan, hogy alig kell nyílt erőszakhoz folyamodnia. „Ez a rendszer retteg az erőszaktól, az ugyanis láthatóvá teszi a turpisságot. Imádják, amikor a hatalom fenntartásáért szinte semmit nem kell tenniük. Ezek a fiúk azért mernek nagyon messzire elmenni, mert pontosan tudják, hogy nem lesznek átlépve bizonyos határok, nem kell megmutatniuk a létező, de jól elrejtett arcukat” – fogalmazott.

Ajánló: Stefano Bottoni: Orbán Viktor zseniális, aki ezt nem ismeri be, nem értheti meg, milyen súlyos helyzetbe kerültünk


Nyitókép: Magyar Hang

#Belföld#stefano bottoni#könyv#könyvhét#dedikálás#orbán viktor

Címlapról ajánljuk