Belföld

Ő az a háziorvos, aki szexért cserébe fogyasztószert írt fel az egykori magyar sztármodellnek

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 6:24

Boldog, szerető családban él Nyíregyháza egyik legszebb környékén, egy hatalmas kertes házban.

Mint arról beszámoltunk, felfüggesztették azt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei háziorvost, aki szexért cserébe írhatott fel fogyást segítő szert egy nőnek

A 43 éves nő nő március elején vette fel a kapcsolatot a háziorvossal, és szexuális szolgáltatását ajánlotta fel cserébe azért, hogy orvosi vényre felírjon neki egy fogyását elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák.

A Blikk megtalálta az ügyben érintett orvost. Mint írják, „boldog, szerető családban él Nyíregyháza egyik legszebb környékén egy hatalmas kertes házban”.

A rendőrség szerint az aktus meg is történt, írja a lap. 

A Blikk kedden megtalálta a köztiszteletben álló doktor otthonát: az orvos feleségétől megtudták, hogy lejaratásnak gondolja az ügyet, kiáll a férje mellett. 

A 48 éves orvost vesztegetés elfogadásával, míg a 43 esztendős, budapesti modellt vesztegetéssel gyanúsítják. Vallomást egyikőjük sem tett, jegyzi meg a Blikk.

Nagyon régről, egy rendezvényről ismerik egymást, amiről a férfi felesége is jól tudott. Rengeteg orvosi kongresszusra járt országszerte, ahol a szakmai dolgok megvitatása után mindig tartanak valamilyen szórakoztató programot. Egy ilyen esemény alkalmával találkozhattak annak idején a nővel

– mondta el a lapnak egy, a családhoz közelálló forrás.

Nyitókép: police.hu

#Belföld#fogyasztószer#háziorvos#szex#modell

Címlapról ajánljuk