Belföld

Vascsővel vertek agyon egy kutyát Baranyában, mert ugatott

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 20:05

Azt mondták, nem bírták tovább a vonyítást. 

Vascsővel verte agyon egy anya és a fia saját kutyájukat a baranyai Patapoklosiban, mert az nem akarta abbahagyni az ugatást – tudta meg az ATV Híradó.

A kutya gazdája hétfő délután az állatvédőknek elmondta, hogy vascsővel verték agyon a kutyát, mert egész nap ugatott. A nő állítja: nem bírták tovább a vonyítást. Amikor az asszonyt megkérdezték, hogy ez volt-e a megoldás, akkor ezt válaszolta:

Ez, igen, mert már nem lehetett hallgatni, mert éjjel-nappal ugatott meg vonyított.

Az állatvédők azonnal értesítették a rendőröket, akik egész este helyszíneltek. Az asszonyhoz mentőt kellett hívni, mert amikor meglátta a rendőröket, összeesett.

A nő fia nem ismeretlen a hatóságok előtt: február közepén 5 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, mert mankójával úgy megvert egy férfit, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe. Az ítélet ellenére a tettes hazamehetett, mivel nem kapta meg a börtönbehívót.

Amikor az ATV a helyszínen járt, leragasztott zsákban vitték el a kutyát, mivel a rendőrség elrendelte a boncolást. Az anya később már azt állította a rendőröknek, hogy egyedül követte el az állatkínzást. 

A rendőrség nem nyilatkozott a stábnak, de azt elárulták, hogy még nem hallgattak ki senkit gyanúsítottként az ügyben.

Nyitókép: ATV

 

#Belföld#patapoklos#baranya#kutya#anya#fia#verés#vascső#rendőrség

Címlapról ajánljuk