Belföld

Horroráron árulják a lakásokat a Jókai utcai házban, amelyről leomlott a homlokzat

rtl.hurtl.hu

2023. március 5. 19:06

Százmillióékért keresnek vevőket a felújított ingatlanokra. 

150 és 400 millió forint között mozog a lakások ára a Jókai utcai házomlás helyszínén, írja a Bors. A házomlásban érintett épületben egy átlagos nagyságú, régi lakás 60 millió forintos értéket képvisel, 950 ezres négyzetméterárral számolva. A tizenöt, emeletre épített, új, sok luxussal felszerelt lakásnak azonban már 2,3 millió forintot ér négyzetmétere.

A tavaly nyári eset óta új födémet kapott a ház, ami azonban hosszú ideig átengedte az esővizet. A tetőszerkezet omlása miatti beázás már megszűnt, mivel a lakók feletti tetőrészek már elkészültek, mondta egy lakó a lapnak.

A beázott lakások közül azokat már elkezdték felújítani, amikben nem lakik senki, de a többi lakóval az egyeztetésekre még nem került sor. Az új lakásokat már árulják is az ingatlanpiacon, értesült a lap.

Korábban mi is beszámoltunk róla: a balesetben súlyosan megsérült balett-táncosnőt, T. Nikolettet továbbra is rehabilitációs intézetben kezelik. Az orvosok azt mondták neki, hogy a színpadra való visszatérése csupán távolabbi cél lehet. Mivel épp a munkahelyére tartott, a balesete üzemi balesetnek minősül, ezért továbbra is kapja alapfizetését az Operettszínháztól. Tavaly szeptemberben eljegyezték a 26 éves táncművészt.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#jókai utca#házomlás#lakás#ingatlan#ár#piac

Címlapról ajánljuk