Belföld

A Mi Hazánk tagja tartotta az orosz zászlót a Munkáspárt hétfői tüntetésén a Nyugati pályaudvarnál

rtl.hurtl.hu

2023. február 7. 15:44

Szélsőjobbos-szélsőbalos koalíció Oroszország mellett.

A munkások számára elég lehetetlen időpontban, hétfő délben tartott tiltakozó gyűlést a kommunista Munkáspárt hétfőn a Nyugati pályaudvarnál. A 444 később kiszúrta, hogy a gyűlésen az egyik nagy orosz zászlót a Mi Hazánk politikusa, képviselőjelöltje tartotta.

A „Békét Oroszországgal! Le a háborúval! Le az inflációval!” című rendezvényen részt vevő Nagy Zsolt kezdetek óta ott van a Mi Hazánkban. Eddig követelte többek között a Margitsziget visszacsatolását a XIII. kerülethez, és felszólalt a korrupció, a Fudan Egyetem, a „silány munka”, valamint „az oltatlanok hátrányos megkülönböztetése” ellen.

A lapnak maga a férfi is megerősítette, hogy ott volt az eseményen. Arról, hogy jobboldaliként mit keresett egy kommunista eseményen, azt mondta: „vannak kérdéskörök, amikben hol az egyik, hol a másik politikai érdekcsoportnak van igaza. A béke ügye mindenkinek fontos. Nem skatulyáztam be magam a Mi Hazánkba”.

Azonban a Munkáspárttal ellentétben nem rajongója Kádárnak, valamint Nagy elítéli „az 56-os forradalom eltiprását, itt is ellentmondás van a Munkáspárt és köztem. A Szabadság téri szovjet emlékművet például le szeretném bontatni, ezt az orosz katonai attasénak személyesen is elmondtam, amikor találkoztam vele a Magyar Békekör előadásán”.

Nyitókép: mihazank.hu

#Belföld#mi hazánk#munkáspárt#képviselő#oroszország#tüntetés

Címlapról ajánljuk