Belföld

Schadl-ügy: még nem derült fény Tóni, Barbara és Ádám kilétére

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 11:40

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő másfél hónap után kapott szűkszavú választ.

A 444.hu szúrta ki, hogy Hadházy Ákos Facebook oldalán beszámolt az ügy jelenlegi állásáról.

Miután megtudtam, hogy a végrehajtói vesztegetési ügyet már vádemeléssel lezárták, kíváncsi voltam, hogy ezzel a szállal mi van, ugyanis én – feljelentőként – nem kaptam semmilyen dokumentumot. Nagyon nehezen, csak másfél hónap után, de kaptam egy szűkszavú választ a jelenleg is zajló nyomozásról

– írja posztjában.

Schadl 2021. június 15-én azzal az orvos ismerősével beszélgetett, aki egy magán-mentőszolgálat ügyvezetőjeként kék villogót intézett neki. A lehallgatott telefonbeszélgetésükben szóba kerül Tóni, Barbara és Ádám, valamint egy legalább 10-20 évről szóló nagy üzlet.

Ahogy a portál írja, 

Rogán Antal mostani nejét Barbarának hívják, a kabinetfőnökét pedig – akinek Schadl egyetemi vizsgákat intézhetett el – Ádámnak.

A nyomozati iratokból azonban nem derül ki, hogy ez csak véletlen, vagy valóban róluk van szó.

Frissítés: A Központi Nyomozó Főügyészség szerint másról adtak tájékoztatást

„Hadházy Ákos országgyűlési képviselő egy másik ügyben kapott tájékoztatás alapján a valóságnak meg nem felelő információt tett közzé a közösségi oldalán” – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség. A tájékoztatás szerint ugyanis Hadházy Ákos a Microsoft-ügyről kapta ezt a tájékoztatást, nem a Schadl-Völner-ügyről.


Nyitókép: RTL Híradó

 

#Belföld#schadl-ügy#nyomozás#kapcsolatok#üzlet#hadházy ákos

Címlapról ajánljuk