KERESÉS search-close

kapcsolatok

63 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kapcsolatok"

Félelmetes, hogy mikre képesek az exek, ha bosszút forralnak

A másnak édes bosszú alaposan megkeserítheti a mi életünket. Szerencsére az esetek többségében egy-két csínytevés után az elégtételek sora le is zárul. Ha ez mégsem így történne, akkor nincs mit tenni, le kell nyelni azt a bizonyos békát. Főleg, ha azt valamennyire még meg is érdemeljük.

Hajdú Péter arról vallott, hogy miért szakított szépséges kedvesével

Legutóbb amikor nálunk járt, még sugárzott a boldogságtól és legújabb szerelméről mesélt. Fél év után azonban külön váltak útjaik - íme a részletek!

Babavárás, viharos románcok és egy közös tetoválás - élet a VV után

A ValóVilág 9 játékosai nem a türelmükről híresek, már közös tetováláson gondolkodnak. Lehet, hogy ezt is megbánják majd? Babavárás, viharos románcok és barátság: a villakapcsolatok teljesen átalakultak mióta mindenki visszatért az eredeti életéhez. A nyertes Zsuzsunak a 36 milliós főnyereményével könnyebb dolga van, de mihez kezdenek a többiek a Villalét után?

Kibogoztuk a Barátok közt kusza szerelmi szálait!

A híres sorozat színészeivel próbáltuk meg felgöngyölíteni a Mátyás király téren szőtt romantikus szálakat. Előre annyit elárulunk, hogy egyáltalán nem volt könnyű feladat!

Így alakultak Adri kapcsolatai a Villában

Konfliktusok, barátságok, szerelmek? Roli kapcsolatai is eléggé változatosan bontakoztak ki a VV9-ben!

Így alakultak Roli kapcsolatai a Villában

Konfliktusok, barátságok, szerelmek? Roli kapcsolatai is eléggé változatosan bontakoztak ki a VV9-ben!

Erának is volt pár konfliktusa!

Erának is elég viharosan alakultak a kapcsolatai - nézzük mennyire!

Így alakultak Radics kapcsolatai a Villában

Radics igen megosztó személyiség - összegyűjtöttük, hogyan alakultak konfliktusai és kapcsolatai a Villában!

Sztárok és az ő első randijuk!

Kustánczi Lia első randija például egy temetőben volt, ahova beszöktek kiválasztottjával, akkor még tizennégy évesen. Na, de vajon Puskás Peti, Istenes Bence vagy éppen Fluor Tomi első randija is ennyire bizarr helyszínen volt? Egy évvel ezelőtt megkérdeztük celebjeinket.

Állami kitüntetést kapott Azerbajdzsán külügyminisztere Szijjártó Pétertől

A saját állampolgárai elnyomásáért sokat bírált állam diplomatáját a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésért tüntették ki. Ahogy korábban a belorusz nagykövetet, a kazah nagykövetet, a jordán királyi családot, a bolgár köztársasági elnököt is. A külügyminisztérium szerint csak az országok közötti kapcsolatok fejlesztése a szempont a kitüntetéseknél, amelyet nyugati politikusok is kaptak, például Colleen Bell távozó amerikai nagykövet.

 

Mennyire hasonlít életünk szerelme a zsánerünkre?

Miért van az, hogy életünk szerelme legtöbbször teljesen máshogy néz ki, mint amilyenről mi mindig is álmodoztunk?

Kibogoztuk Palvin Barbi románcainak bonyolult szálait

Az évek során tucatnyi sztárral és kevésbé ismert férfival hozták össze Palvin Barbit, ezért kísérletet tettünk arra, hogy kibogozzuk a bonyolult szerelmi szálakat.

Mi legyen az extől kapott ajándékokkal?

Kabát Peti szerelme a mai napig tartja a kapcsolatot volt párjaival, viszont ugyanezt egyáltalán nem nézi jó szemmel Petinél. Szerinte az teljesen más, ha egy férfi marad kapcsolatban volt szerelmeivel. Önök mit gondolnak minderről? Ha már szakítottak, megőrizték az exektől kapott tárgyakat, és közös fotóikat?

SEHEREZÁDÉ:

Sehi el sem tudja képzelni, hogy olyan pasira "nézzen", akinek van valakije, és mélyen elítéli azt is, aki ilyent tesz.

Ilyen Villa-viszonyok is voltak a ValóVilágban?

Négy évvel ezelőtt a VV5 szériájának nagyágyúit kérte fel a Fókusz, hogy értékeljék ki az akkor aktuális VV6 Villa-viszonyait. A három egykori villalakó, Gergő, Vera és Attila értékelték a Villabeli eseményeket, a szereplőket és karaktereiket.

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Jobbikhoz fűződő viszonyáról beszélt Simicska

Simicska Lajos a Jobbikhoz fűződő viszonyáról is beszélt az RTL Híradónak. Egy részletet mutatunk a beszélgetésből, hogy mit mondott még, kiderült 18:00-kor az RTL Híradóból!

Piros mindenkit akar szeretni

Michl Juli elárulta, milyen kapcsolatai és bonyodalmai lesznek Pirosnak az Oltári csajok sorozatban.

Fókusz 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 17:20
Krisztián vs. Richárd: ha harc, hát legyen harc!

Sáriék új terve nagyon betalált, úgy tűnik, vége a színjátéknak!

Mélyponton az osztrák-magyar kapcsolatok

Az osztrák kancellár csökkentené a Magyarországnak járó uniós támogatásokat, mert szerinte a magyar kormány nem tartja be a közösség szabályait, illiberális államot épít, és teljesen kivonja magát például a menekültek befogadásából. Szijjártó Péter külügyminiszter erre úgy reagált, az osztrák-magyar monarchia már nem létezik.

Fantasztikus zenés jelenettel zárult a szerdai Barátok közt!

Ha Rudi és Milán összefognak, akkor ilyen zenélés sül ki belőle.

Tóbiás: „Gátlástalan, önző, szemét vagy!”

Úgy tűnik, Ádám és Tóbiás barátsága a végét járja…

A férfiak mit tehetnek azért, hogy a nők jobban érezzék magukat?

Sokan úgy tartják, az élet értelme a boldogság keresése. Ha ez így van, különösen fontos más boldogságát segíteni. A Story Extrában véleményvezéreket faggattuk arról, vajon a férfiak mit tehetnek azért, hogy a nők jobban érezzék magukat. A nap kérdése!

Story Extra 2017-05-05


szerző:
2017.05.05. 16:55
Így fürdőzött Anikó és Zsófi az Éjjel-Nappal Budapestben!

Igaz, négy éve történt, hogy a sorozat két gyönyörű nője úgy döntött, mind a ketten behuppannak a habos kádba. A dologhoz hozzátartozik, hogy a finom forró fürdő mellé egy kis bor is dukált, így igazi beszélgetős hangulat alakult ki. A lányok egyre jobban nyitottak egymás felé, és a beszélgetés izgalmas fordulatot vett.

Kétmillió lesz Csiszár fizetése

Majdnem kétmillió forintot kereshet havonta milánói főkonzulként Csiszár Jenő – írta meg a Bors. A korábbi rádiós és televíziós műsorvezető emellett havi többszázezer forintos költségtérítést kaphat lakhatásra és egyéb kiadásokra. A külügyminiszter szerint Csiszár kinevezése jót tesz majd a magyar-olasz gazdasági kapcsolatoknak. Viszont konzulként ilyen feladata elvileg nincsen. A Demokratikus Koalíció szerint Csiszárnak nem gazdasági kapcsolatai, hanem barátai vannak Olaszországban és a Fideszben.

Most Milán húzta a rövidebbet! – Véget ért a drogbotrány?

Emíliát rettenetesen felzaklatta, hogy drogot talált a saját lakásában. Úgy tűnik, mindenáron ki akarja nyomozni, ki tehette oda.

Itt egy újabb átverés a ValóVilág történetéből!

Négy évvel ezelőtt láthattuk a VV5 egyik legizgalmasabb párbaját, ugyanis a bennmaradásért VV Vera és VV Gergő nézett egymással farkasszemet. A nézők akkor úgy döntöttek, a lány maradjon a Villában, és a játék alfahímjének kellett távoznia a versenyből. A Villa léte alatt Gergő szoros kapcsolatot ápolt a szép szőke VV Seherezádéval, akit szinte azonnal dobott, mikor kiesett a játékból. 

Soma és Evelin a ValóVilágban

Kezdettől fogva szimpatizáltak egymással, majd a barátsából csókcsaták és együttalvás lett. Aztán jött a szokásos húza-vona, féltékenységi jelenetek, majd amikor Evelin kiesett a Párbajon, Soma szívéből is kiesett kis darab.

Vivien és Zsolti a ValóVilágban

Zsófi távozásával Zsolti lett az az ember a Villában, akivel a leginkább megértette magát, akit a leginkább közel érzett magához. Villabéli házaspárnak is titulálták magukat, és így is viselkedetek: amennyire összetartottak, annyi vita is beékelődött a viszonyukba.

Soma azt folytatta bent, amit kint elkezdett

Bízott abban, hogy ha már mindennapokban űzte-hajtotta a csajokat, akkor majd a Villában sem lesz ez másként. Az első hetekben csalódnia kellett, mert nem igazán töltötte be a szívtipró szerepet. Majd Eveleinnel egyre közelebb kerültek egymáshoz, és nemcsak a szerelem talált rá, hanem új barátokat is kapott a játéktól.

Dávid konfliktusai a Villában

Összegyűjtöttük, hogy milyen konfliktusokba keveredett Dávid a villaléte során, és hogyan alakultak a kapcsolatai a Villa falai között!

Ez az egyik legtragikusabb jelenet, amit valaha láthattunk a Barátok köztben!

Bizonyára az a pillanat mindenki emlékezetébe bevésődött, mikor Illés Peti súlyos betegsége miatt úgy döntött, megválik a hajától, miközben volt szerelmét éppen megcsókolja Ádám… Három éve történt, pontosan ezen a napon!

Trump meghívta Orbánt


szerző:
2016.11.25. 18:37
Trump meghívta Orbánt

Telefonon beszélt a nemrég megválasztott amerikai elnökkel, Donald Trumppal Orbán Viktor. A miniszterelnök ezt a Világgazdaságnak adott interjújában mondta. A kormányfő szerint mostantól a két országnak nemcsak a gazdasági, hanem a politikai kapcsolatai is kiegyensúlyozottabbak lesznek. A miniszterelnök azt mondta: Trump meghívta Washingtonba. Orbán Viktor 2008 óta nem volt hivatalos látogatáson az Egyesült Államokban.

Fókusz 2016-11-17


szerző:
2016.11.17. 18:55
Ati próbált lenni a Csókkirály

Ahány lány, annyi próbálkozás Ati részéről. Igyekezett minden lánytól csókot lopni, de nemigen járt nagy sikerrel. Egy valami azonban mindenképp sikerült neki: egy életre szóló barátságot kötött Dáviddal.

Soma:

A Kiválasztás előtt Vivi azzal cukkolta Krisztiánt, hogy ráteszi a jelét, Soma pedig Krisztiánnal osztotta meg Evelinnel kapcsolatos érzéseit.

INTERJÚ – Halálközeli élménye volt a híres írónak

Müller Pétert százezrek olvassák, ő a magyar spirituális irodalom egyik legismertebb alakja. Aki ismeri őt, tudja, egyszer már járt a „túloldalon”. A felejthetetlen élmény megváltoztatta az egész életét.

Hollywoodban nem a méret a lényeg

Lehet, hogy kisszék kell egy csókhoz, vagy egy nagyon erős kar? 20, 30, vagy akár 40 centi különbség a férfi és a nő között nem annyira szokványos látvány. Olyan hírességek következnek, akiket egyáltalán nem zavar, hogy párjuk sokkal alacsonyabb vagy magasabb náluk, ők így a legboldogabbak

VV Zsolt őrült hajszája


szerző:
2016.08.29. 06:13
VV Zsolt őrült hajszája

Pontosan két évvel ezelőtt a ValóVilág egyik macsója arról panaszkodott, hogy mióta otthagyta a villát, nem talál rá a szerelem. Pedig állítja, mindent megtesz az ügy érdekében, például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.

ÉNB Marciról nosztalgiázunk!

A jóképű srác már a kezdetek óta egyik alapszereplője a sorozatnak. Nem nagyon volt olyan rész, melyben ne tűnt volna fel, így a távozása valóban megrázta a rajongókat. Marci a nőügyeit sosem titkolta. Igaz, nem tudja megszámolni, hány lánnyal bújt ágyba, de talán nem is ez a lényeg. Két évvel ezelőtt épp Karolával pezsdült fel a fiú viszonya. Nézzétek!

„Zsolti ki fogja nyírni Miklóst, az tuti!”

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere úgy döntött, megkérdezi az utca emberét arról, mit gondolnak, vajon mi várható a Mátyás király téren a folytatásban. Az tény, hogy a nyári szünet előtt igen izgalmas történésekkel ért véget a sorozat. Szerencsére nem minden jóslat jött be!

Sztárom a párom? Hírességek randevúi!

Életünk szerelmét megtalálni nem egyszerű feladat, és a sztárokat hallgatva, úgy tűnik, ez alól ők sem kivételek. Pont egy évvel, ezen a napon meséltek erről celebjeink. A hazai sztárvilágból többek között Zimány Linda és Tóth Andi mesélt nekünk az első, néha vicces, olykor kínos randijaikról, és arról, nekik mennyire volt nehéz part találni.

Tragédia és dráma az Éjjel-Nappal Budapestben

Két évvel ezelőtt történt, hogy Hanna és Áron eltitkolt kapcsolatára fény derül. A fiú autóbalesetet szenved, és a kórházban találkozott Áron anyukával a fiatal lány. A sokkhelyzetben Hanna nem bírja tovább titkolni, és elárulja, hogy ők már össze is házasodtak.

Kiderül Emília titka


szerző:
2016.07.25. 21:25
Kiderül Emília titka

Emília próbálta elrejteni múltjának szörnyű titkát lánya előtt, nem sikerült. A véletlen úgy hozta, hogy Natasa tudomást szerzett szinte mindenről. 

 

 

Mit köszönhetnek a Barátok közt színészei a sorozatnak?

Népszerűség, igaz barátok, tapasztalat? Mit köszönhetnek a Barátok közt színészei a sorozatnak, és mit jelent nekik, hogy szerepelhetnek benne?

VV Lacinak bekötik a fejét?


szerző:
2016.06.11. 06:59
VV Lacinak bekötik a fejét?

A Valóvilág hetedik szériájának szerelmespárja még tavaly nyáron mesélt arról a Reflektor Magazinnak, hogy a játék után három hónappal is pont ugyanúgy imádják egymást. Laci akkor azt mondta, neki nem a papír a fontos, de mindenképp szeretné meglepni párját, Edinát, így egy zseniális leánykéréssel rukkolt elő.

Gyerekboldogságmérő – gazdagok és szegények

Három évvel ezelőtt riporterünk a világ különböző pontjait járta körbe, egy fontos kérdésre keresve a választ. Vajon mitől boldog egy gyerek? Boldogabb-e az a gyerkőc, akinek megvan mindene? Érdekes eredmény született.

Utánozhatatlan - Hürrem legjobb grimaszai

Bármit is tegyen, bármit is mondjon, a szultána arcára nemcsak kiülnek az érzelmek, hanem a grimaszolás csodálatos formáiban testet öltenek. Nem tehettünk mást, muszáj volt összegyűjtenünk a legjobbakat.
 

A játék elindult: Izgalom és cselszövés a Butique Hotel első részében!

Mihez kezd az ember lánya, ha szeretett nagybátyja, Mihály bácsi a kártyán nyert gyönyörű szállodáját csakúgy neki ajándékozza? Az RTLII új sorozatából, a Butique Hotelből kiderül: természetesen először bepánikol (másodszorra is), aztán nagy levegőt vesz, és nekifog a lehetetlennek!

A Luigi’s D’ Italia a kiéleződött ellentétek otthona

A legnagyobb probléma, hogy Grace, Luigi és Tony képtelenek együtt dolgozni.

Nem várt fordulat: Dennis és Dóri rendezik kapcsolatukat

Ki hitte volna, hogy a visszafordíthatatlannak tűnő ellentétek az utolsó napokban megoldódni látszanak. Igaz ez a komisz és a címlaplány kapcsolatára, de Robin és Laci is félreteszik az ellentéteket.

Lacinak fáj a humor


szerző:
2015.02.24. 22:28
Lacinak fáj a humor

Attila azonnal átlátta a viszonyokat, a fiúk pedig azonnal meg akarták ismerni a csajokat. A facér Anett két kérdése után duzzogásba kezdett, mintha az ex-villalakó rátapintott volna egy igen kényes pontra.

A villalakók feltérképezték a VV7 kapcsolatait

Kapcsolati félórát tartottak a villalakók és mindannyian összegezték, hogy szerintük hogyan is alakulnak a barátságok, a szerelmek és a kavargó érzelmek odabent. Laci robbantott is, most először kijelentette: Edina bizony az ő nője. Szóval el a kezekkel!

Itt a szép új világ?


szerző:
2015.01.02. 20:00
Itt a szép új világ?

Az életünk is könnyebb lehet a kommunikáció fejlődésének köszönhetően. Hálózatba kapcsolt társadalmat építenek a szakemberek, amelyben minden mindennel össze lesz kapcsolva. Jármű közeledésére lámpát gyújtó okos fák, biciklista érkezésére világosodó útburkolati jelek, vagy éppen gyalogos mozgására aktiválódó közlekedési lámpák.

Vikcsu kapcsolatai


szerző:
2014.12.07. 22:05
Vikcsu kapcsolatai

Vikcsu többekkel is konfliktusba került a Villában, de úgy tűnik ez nem számít, hiszen végül majdnem mindenki őt támogatta Zsu ellen.

Zsuzsa kapcsolatai


szerző:
2014.12.07. 22:00
Zsuzsa kapcsolatai

Zsunak a d-betűs keresztnevű pasik lehetnek a gyengéi, hiszen Dávid után Danit környékezte meg. Sajnos nem úgy, ahogy Dávidot - Dani legnagyobb bánatára.

Mély érzelmek és szenvedély a Villában

Legutóbb, Dávid kiesése után Maci sírt, összeomlott, hogy hat napja ismert barátjának távoznia kellett a Villából. A korábbi szériákban is hallottunk mindössze pár hét ismertség után olyan mondatokat a villalakóktól, amelyek gyerekkori barátságokról, vagy akár lánykérésről tanúskodnak. Hogyan hat a bezártság az emberi kapcsolatokra?

A villatérkép két csapata: a tisztánlátók és a vakok

Robin azt a feladatot kapja, döntse el, hogy ki, kivel van jóban, kivel nincs. Danit választja segítségnek, hogy feltérképezzék a villabéli viszonyokat.

Rokonok és barátok vallanak a VV szereplőkről

Még egy hete sincs, hogy elkezdődött a ValóVilág 7, néha csak nézünk, olyan gyorsan zajlanak az események. Alakulnak a klikkek is, és hát mit ne mondjunk: egyáltalán nem szemérmesek a villalakók. De megszületett a villa első szerelmespárja is Laci és Dóri személyében, akik még aznap szakítottak is.

Fókusz 11-08-15


szerző:
2011.08.15. 20:20
Fókusz 11-08-15

Fókusz: Bálványtalálkozó - Egyszerre, egy színpadon a tiniikonok! De mit csinál Fluor, Sp, Lola és Barbi fellépés előtt? A magyar buldózer - A 210 kilós Dezsőt világsztárként kezelik, filmjeit pedig habzsolják Indiában. Invázió - A hétvégén elleptek bennünket a világsztárok, akik a Fókusszal üzentek egymásnak!

Sztárok a közösségi oldalakon


szerző:
2010.09.28. 07:30
Sztárok a közösségi oldalakon

Film készült egy kedvelt portálról, a bemutatón Justin Timberlake, az egyik főszereplő is részt vett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való