Belföld

Bencsik Gábor szerint sem lehet minden problémát a szankciókra és a háborúra fogni

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 16:47

„Nem az a töltelék van mostanában a palacsintában, mint amire számítottunk, valljuk be” – fogalmazott.

Ismét kormánykritikus álláspontra helyezkedett Bencsik Gábor publicista, a Magyar Demokrata szerzője aki már korábban is kibeszélt a kurzusból. Most azt írta Facebookon: nem lehet mindent a háborúra és a szankciókra fogni, ráadásul a tanárok elégedetlensége is jogos.

„Nem az a töltelék van mostanában a palacsintában, mint amire számítottunk, valljuk be. A tanárbérek ügye jó régóta el lett hanyagolva, most aztán, a legrosszabkor egyszerre ránk szakadt, a jogos indulatok tüzével már a kormánybuktató szándékok kazánját fűtik, egyre hevesebben” – írta.

Hozzátette, hogy az „év eleji pénzosztások” is meglökték az inflációt, a globális inflációs nyomásra pedig senki nem számított. „Az ársapka működése akadozik, a kristálycukor például tényleg eltűnt, és senkit nem tesz boldoggá, ha nincs, de olcsón” – tette hozzá.

És most minderre az üzemanyagmizéria, ami igazán ütős dolog, ilyen már nagyon hosszú ideje nem volt. Persze, háború, persze, szankciók, ez mind igaz is, de mindent nem lehet azokra fogni. Gubanc van, nem is kicsi. Bogozni kellene

– zárja sorait.

Nyitókép: Máthé Zoltán / MTI

#Belföld#bencsik gábor#infláció#benzin#ár#szankció#háború

Címlapról ajánljuk