Belföld

Gátlástalan villalakók, balhé A Konyhafőnök VIP-ben és Orbán rezsije – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. november 26. 15:04

Nem tétlenkedtek a ValóVilág11 villalakói, rögtön első este mélyreható ismerkedésbe kezdtek, és a folytatás is hasonlóan eseménydúsan alakult. A Konyhafőnök VIP-ben is izzott a hangulat, ott azonban Rácz Jenő és Járai Máté múltbeli konfliktusa tört újra felszínre. Molnár Gusztávra körözést adtak ki, Lagzi Lajcsit pedig megpróbálták átverni, mindeközben pedig megérkezett Budapestre az ország karácsonyfája. 

Múlt vasárnap óta néhány embernek egy időre megváltozott a vezetékneve: Nagyok és Kovácsok helyett megérkeztek a VV-k, úgymint VV Reni, VV Ákos, VV Bibi, vagy éppen VV Sajti. Az első nyolc beköltözőt a Fókusz Pluszban ismerhették meg a nézők.

 

A luxusbörtön lakói azóta se voltak restek, többen rögtön az első este buzgó ismerkedésbe kezdtek.

 

Azóta pedig gyakorlatilag fénysebességre kapcsoltak az események. Újabb villalakók érkeztek, VV Lamin pedig komoly büntetést kapott. Első napjaiban sokat ivott, balhézott és több szabályt is megszegett. Viselkedését elzárással „jutalmazták”, amit több villalakó is örömmel fogadott. 

 

A Konyhafőnök VIP-ben is izzik a hangulat, bár nem pont olyan értelemben, mint a luxusbörtönben. A szerdai adásban felszínre törtek a régóta elfojtott indulatok Rácz Jenő és Járai Máté között. A színész úgy érezte, hogy mentora nem segíteni, hanem hátráltatni akarja kritikáival, és ezt szóvá is tette neki.

 

Négy és fél év műsorvezetés után pénteken reggel elköszönt a nézőktől és a Reggeli csapatától Lakatos Márk. 2018. április 13-án, pénteken volt az első adás, amit Márk vezetett a Reggeliben, Papp Gergő volt a műsorvezetőtársa. A stylist az elmúlt időben sokat változott, külsőleg és elmondása szerint belsőleg egyaránt. Most azonban új kalandok kezdődnek számára: egy önéletrajzi ihletésű, de fiktív regény megírására készül, ami nagyon sok munkát, időt és odafigyelést igényel.

 

Hogy Zámbó Imréből hogyan lett Jimmy, a király –  mai napig rejtély, még a barátai, pályatársai sem egyformán emlékeznek rá. A legendás énekes életét dolgozza fel a RTL legújabb sorozata, A Király, aminek első részét a tévénézők vasárnap este 9 órakor láthatják az RTL-en, míg az RTL+-on már a második epizód is elérhető. Zámbó Krisztián az első rész után azt nyilatkozta az RTL-nek, hogy végigsírta az egész epizódot. 

 

Bár az X-Faktor múlt héten véget ért, a tehetségkutató során gyűjtött szavazatok száma csak a hétfői Fókuszban látott napvilágot. Mint kiderült, Solyom Berni az elejétől kezdve verhetetlen volt. Az első élő show-tól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. A videóból kiderül, hogyan szerepeltek a többiek.

 

A héten megtörte a csendet Galambos Lajos, az RTL-nek beszélt arról, hogy csalók 200 millió forintot kértek tőle, cserébe pedig azt ígérték, elintézik, hogy a zenész és a felesége ne kerüljön börtönbe. Az áramlopás és vesztegetés miatt elítélt Galambos Lajos nem fizetett, és amikor zsarolói megfenyegették, feljelentést tett. 

 

Nem ő az egyetlen híresség, akire rájár a rúd múltbeli ügyei miatt. A Gödöllői Járásbíróság hétfőn körözést rendelt el Molnár Gusztáv ellen. A színész arcképe és adatai meg is jelentek a rendőrség honlapján mint elfogatóparancs alapján körözött személy. Válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien a Fókusznak beszélt az ügyről. Úgy tudja, Gusztáv többszöri felszólítás ellenére nem jelent meg bírósági tárgyalásokon, ezért kereshették.

 

Jakab Péter kedden hőmérővel ment a Parlamentbe. A politikus szerint 18 fok helyett 23 fokban ültek a képviselők az ülésteremben, miközben a gyerekek fáznak az iskolákban. Ott ugyanis akár 18-20 fokig is csökkenthetik a hőmérsékletet. A Parlament Sajtóirodája szerint a parlamentben is 18 fokra törekszenek, de a hőmérsékletet befolyásolhatja, hogy épp hányan vannak az ülésteremben.

 

A héten fény derült arra is, hogy mennyi költ Orbán Viktor rezsire. A Momentumnak küldött válaszából az derült ki, hogy háromszorosára nőtt számlái által kitett összeg. A Momentum szerint a több mint 300 ezer forintra nőtt rezsi azt mutatja, hogy Orbán Viktor nem tartozik az átlagmagyarok közé, hiába szeretné ezt sugallni magáról.

 

Mindeközben sokan már a mindennapi vásárlás során komoly spórolásra kényszerülnek, hiszen brutális mértékben megdrágult a kenyér, a felvágott, a sajt és a tojás is. Az Európai Unión belül Magyarországon a legrosszabb a helyzet, az élelmiszerek októberben átlagosan 45,2 százalékkal kerültek többe, mint egy évvel ezelőtt. A kormány különböző termékekre kivetett ársapkája pedig, úgy tűnik, áremelkedést és részleges élelmiszerhiányt okozott, a családok nem sokat spórolnak rajta. Hogy pontosan mi és miért drágult, annak a Házon kívül járt utána.

 

Ha pedig ez nem lenne elég: aki nem kapott legalább 20 százalékos béremelést, az ma kevesebbért dolgozik, mint tavaly ilyenkor. A KSH friss adatai alapján csökkenni kezdett a reálbér. Hiába ugrott meg az átlagfizetés, a vágtató infláció miatt majdnem 2 százalékkal kevesebbet ért a boltokban szeptemberben, mint egy évvel korábban. A gazdaságfejlesztési miniszter azt mondta, árstopokkal védik a béreket.

 

Az ünnepi készülődés hivatalosan is kezdetét vette. Hétfőn állították fel az ország karácsonyfáját a Kossuth-téren. Idén egy apci házaspár 18 méter magas fenyőfáját szállította a katasztrófavédelem és a honvédség a fővárosba. A konvoj 70 kilométert utazott. Az idős házaspár sírva búcsúzott szeretett fájától, amely advent első vasárnapjára lesz teljesen feldíszítve.

#Belföld#Videó#ValóVilág#beköltözés#balhé#A Konyhafőnök VIP#Gazdaság#infláció#lagzi lajcsi#parlament#hőmérséklet#ma

Címlapról ajánljuk