Belföld

Jakab Péter visszaszólt Majkának: inkább pózol parizerrel, mint Szijjártó Péterrel

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 15:43

A politikus azt is felhánytorgatta az előadónak, hogy olyan csatornán szerepel, ahol szerinte hazudnak azokról, akik „szeretnének egy jobb Magyarországot építeni”.

Mint korábban megírtuk, Majka új, Azt beszélik a városban című szerzeményében közéleti kérdéseket feszeget, egyszerre kritizálva a vadászkiállítást és a „parizerrel pózolgatást”, „kiöregedett komcsikat” emlegetve, akiknek „nem jutott a húsból”, illetve „kamu keresztényeket, akivel az ereszen lecsúszol”.

Akadtak, akiket megleptek a rendszerkritikusnak tűnő sorok, de az előadó azt is elárulta, hogy a számot nem akarták a választások előtt kiadni, „nehogy elfogultsággal vádoljanak bennünket egyik vagy másik oldal iránt”. A parizerről viszont magára ismert Jakab Péter volt Jobbik-elnök, aki egy videóban azt üzente Majkának:

A fideszeseket jól kiosztottad, egyébként tetszett, de amit rólam mondtál, az nem igaz.

A politikus közölte: ő gyerekkorában szerényen élt Miskolcon, ahogy Majka is biztosan szerényen élt Ózdon, és bár nem tudja, hogy az előadó most hogyan él, de ő ugyanúgy, mint annak idején, mert attól, hogy az ember jobban keres, még nem biztos, hogy máshogyan akar élni.

Meg tudod, megválogattam mindig a barátaimat is. Neked Szijjártó Peti a barátod, én ki nem állhatom ezt az embert

– jelentette ki Jakab Péter, aki azt mondta, inkább pózol parizerrel, mint olyan emberrel, aki „bizniszt csinál a magyar emberek problémáiból”.

Azt is felhánytorgatta Majkának, hogy „olyan tévécsatornát szolgál és népszerűsít”, ami „lépten-nyomon hazudik azokról az emberekről, például rólam is, akik szeretnének egy jobb Magyarországot építeni”. Szerinte egyébként bűn lebeszélni az embereket a közélet alakításáról, „ébreszteni” kellene az embereket, hogy leváltsák azt a 32 évet, ami ezek szerint Majkának sem tetszik, de mégis részese: „ha fain csávó akarsz lenni, akkor ezt a szennycsatornát otthagyod” – közölte.


Nyitókép: Facebook / Szijjártó Péter

#Belföld#majka#jakab péter#szijjártó péter#parizer

Címlapról ajánljuk