Belföld

Szilágyi Liliána a Fókusznak: Van, hogy dühös vagyok

Morva AnnaMorva Anna

2022. szeptember 24. 18:24

Megél nehéz pillanatokat, de van egy nagyon erős megtartó közössége, amire mindig számíthat. Erről beszélt Szilágyi Liliána a Fókusznak adott interjújában. Az úszó hangsúlyozta, hogy megszólalásai sosem öncélúak. Változást akar elérni, szeretné, ha a bántalmazottaknak lenne módjuk segítséget kérni.

Szilágyi Liliána ügye múlt héten folytadódott a bíróságon. Apja, Szilágyi Zoltán ugyanis becsületsértési pert indított lánya ellen és 30 millió forintot követel tőle.

Liliána a Fókusznak adott interjúban arról beszélt, rengeteg ember van, aki bántalmazást élt át, ő maga is sok ilyen levelet kapott, mióta tavaly decemberben nyilvánosságra hozta a történetét.

A tárgyalás során, amikor voltak gyengébb pillanataim, azt éreztem, hogy nem, mint Szilágyi Liliána vagyok itt, aki az apjával szemben áll, hanem a bántalmazottokat képviselem és a bántalmazóknak mondom el a történetemet. Ez nekem hatalmas erőt és nagyon nagy motivációt ad 

– mondta el Szilágyi Liliána a Fókusznak, és úgy érzi, hogy a társadalom is egyre nyitottabb.

Őszintén beszélt arról is, hogy neki is vannak gyenge pillanatai, amikor dühös, szomorú, vagy már elfárad, de a támogató közösségére és barátaira mindig számíthat.

Az interjút hosszabban a Fókusz hétfői adásában láthatják a Híradó után. 

#Belföld#szilágyi liliána#per#bántalmazás#családon belüli erőszak#rtl

Címlapról ajánljuk