Belföld

Rendkívüli kormányinfó lesz szombaton

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 17. 9:55

Az árstop lehet a téma. 

Rendkívüli kormányinfót tart szombaton 13 órától Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Miniszterelnöki Kabinetirodában. Az eseményen a heti kormányülés friss, fontos döntéseit ismertetik.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen témákat érint a kormányinfó, de lehet, hogy az árstoppal kapcsolatban jelentenek be döntéseket.

A vg.hu szerdán arról számolt be, hogy értesüléseik szerint „határozott esély van arra, hogy a kabinet még ezen a hétvégén, szombaton összeül”, hogy az október 1-ig meghosszabbított árstopról döntsenek.

Az előző héten tartott kormányinfón azt közölte Gulyás Gergely, hogy a következő kormányülésen döntenek majd arról, hogy eltörlik-e vagy meghosszabbítják az intézkedést.

Nyitókép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. szeptember 8-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

#Belföld#kormányinfó#árstop

Címlapról ajánljuk