Hárítja a felelősséget az operatív törzs: az egyes szervezőkön múlik, hogy megtartják-e a tűzijátékokat a szeszélyes időbenÚgy döntöttek, hogy nem ők döntik el.
Belföld

Hárítja a felelősséget az operatív törzs: az egyes szervezőkön múlik, hogy megtartják-e a tűzijátékokat a szeszélyes időben

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 19. 20:08

Úgy döntöttek, hogy nem ők döntik el.

Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban, írja a kormányzati operatív törzs közleményében.

Azt kérik, hogy a szervezők „fokozott figyelemmel kísérjék az időjárási változásokat!”

Emlékeztetnek: az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb átfogó előrejelzése és helyzetértékelése alapján az időjárási körülmények nagyfokú bizonytalanságot mutatnak, de általában véve romlanak.

Korábban már megírtuk: a kormányzat úgy döntött, hogy az időjárás miatt biztosan elmarad az augusztus 20-i légiparádé. Az időjárási kilátásokról részletesebben itt írtunk.

Nyitókép: A tavalyi tűzijáték – Fotó: Lakatos Péter / MTI

#Belföld#augusztus 20#tűzijáték#szervezés#vihar#szél

Címlapról ajánljuk