Belföld

Megrázó részletek a zalai kisfiúról, akit agyonnyomott a targonca: testvére végignézhette a haláltusát

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 20:12

Egy rossz mozdulat miatt vesztette el életét az öt esztendős Robika, „aki már az angyalokkal targoncázik”.

Ahogy mi is megírtuk, meghalt egy kisgyerek Zala megyében, amikor ráborult egy targonca. A Blikk most újabb részleteket tudott meg az öt éves Robika haláláról: a haláltusát a gyerek testvére is végignézhette.

A lapnak a fiú nevelőapja beszélt. „Éppen pszichológushoz viszem a nevelt lányomat és az anyukáját Zalaegerszegre, hogy valahogy képesek legyenek feldolgozni a tragédiát, de a gyermek búcsúztatásáig képtelenek vagyunk beszélni a történtekről” – mondta a lapnak. Úgy tudni, hogy az édesapa egy rossz mozdulata miatt került a targonca alá a fiú, és a testvére végignézte a haláltusáját.

A férfi édesapja szerdán egy zalaegerszegi telepen a targoncájával pakolt vasrudakat. A jármű ekkor felborult, és az azon ülő fiút maga alá temette. A hírek szerint teljesen összeomlott, testvérénél lakik, és a jogi következmények miatt is aggódik.

Egy névtelenséget kérő hozzászóló arról beszélt: „csak jót akart, és sajnos nem gondolta át a veszélyeit. A fiú és a testvére elképesztően szerették egymást, ő most úgy tudja, Robika már az angyalokkal targoncázik”.

Nyitókép (illusztráció): simonkr / GettyImages

#Belföld#targonca#halál#kisfiú#gyerek#baleset#testvér

Címlapról ajánljuk