belföld

„Európában a jobboldali emberek hangja nem hallatszik” – angol nyelvű videókkal rukkol elő a Megafon

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 4. 18:29

A Fidesz mellett nyíltan agitáló kommunikációs központnak 2020-ban még alig négymillió forint nyeresége volt, tavaly viszont félmilliárdnál is több. Most kilépnek a nemzetközi térbe.

A Megafon egyik arca, Déri Stefi jelentette be Facebook-oldalán, hogy ezentúl angol nyelvű tartalmakkal is rendszeresen fognak jelentkezni – a posztot a 24.hu vette észre.

Miért? Mert ma Európában a jobboldali emberek hangja ugyanúgy nem hallatszik az online térben, mint ahogy néhány éve hazánkban sem hallatszott

– írta. 

Szerinte a Megafonnal itthon megmutatták, hogy a jobboldali értékek és vélemények iránt nagy érdeklődés van a neten, sokan kíváncsiak a világnézetükre. 

„Ahogyan hazánkban, úgy a nemzetközi térben is a sajtó a liberális mainstreamnek játszik, nem adnak lehetőséget a konzervatív véleményeknek. Ezért mostantól elmondom angolul is, hogy Brüsszelben is értsék: nem engedünk a föderalista terveknek, a tagállamok szuverenitását kikezdő liberálisoknak és neo-marxistáknak!” – írta még a felvezetőben.

A videóban egyébként arról esik szó, hogy a senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták „a világ legradikálisabb baloldali kísérletévé akarják tenni az Európai Uniót”, és el akarják sorvasztani a nemzetállamokat. 

A Fidesz mellett nyíltan agitáló Megafonnak 2020-ban még alig négymillió forint nyeresége volt, tavaly viszont félmilliárdnál is több. A kampányban egymilliárd forintot költöttek a kormánypártokat reklámozó Facebook-hirdetésekre, hirdetéseik mégsem számítottak kampányköltségnek. Állítják: nem közpénzből, hanem magánadományokból működnek, például Rákay Philip adományaiból.

#belföld#megafon#kormánypárt#fidesz

Címlapról ajánljuk