Bayer Zsolt nekiment Lakatos Márknak: Viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben!A kormánypárti publicistának nem tetszik, hogy a rezsiemelés miatt a stylist Orbán Viktort kritizálta.
Belföld

Bayer Zsolt nekiment Lakatos Márknak: Viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben!

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 4. 6:50

A kormánypárti publicistának nem tetszik, hogy a rezsiemelés miatt a stylist Orbán Viktort kritizálta.

Lakatos Márk TikTok-oldalán beszélt arról, hogy „kinek mit intézett a kormánya”. A stylist Orbán Viktor 2021 novemberében, a Fidesz kongresszusán elhangzott szavait idézte. Mint mondta:

Mi itt nem fogunk megfagyni télen, ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya.

Lakatos Márk szerint „ezzel nem az a baj, hogy az sem igaz, amit kérdez”,

hanem az, hogy rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzelésű kályhára, mint a középkorban.

Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Magyar Nemzetben közölt véleménycikket, amelyben arról ír, hogy a stylist  „egyesít magában mindent, ami korunk hőseire jellemző”.

Bayer Zsolt nyolc pontban sorolta fel a vélt tulajdonságokat:

1.: Semmi kötelességtudat, csak a jogok.

2.: Semmi felelősségvállalás semmiért.

3.: Szélesebb a vállnál az arc.

4.: A „szabadság” végletes redukálása – milyen genitáliáim vannak, és miért éppen azok, anyúúúúú! Én másmilyet szeretnék!

5.: Másfél szürke agysejt.

6.: Falig érő liberalizmus.

7.: Mérhetetlen szellemi igénytelenség, laposság, üresség.

8.: És még rosszul is nézek ki.

A kormánypárti publicista úgy látja: a rezsicsökkentést Orbán Viktor nem törölte el, „az átlagfogyasztás mértékéig maradnak az eddigi rezsicsökkentett árak, s az átlagfogyasztás felett kell piaci árat fizetni, de még itt is számos könnyítés maradt érvényben (nagycsaládosok, lakossági piaci ár stb.). Tehát a rezsicsökkentés nincs eltörölve, csak szigorították.”

Bayer Zsolt szerint lehet, hogy a stylist lemaradt a lényegről: „az általad úgy imádott EU határozatba foglalta, miszerint ezentúl a férfiak is szülhetnek. Jaj kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd, a döntő pillanatban. Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe…”

Nyitókép: Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. – Fotó: Balogh Zsolt / MTI

#Belföld#rezsi#rezsicsökkentés#rezsiemelés#bayer zsolt

Címlapról ajánljuk