Belföld

Úgy tűnik, sikerült eladni a luxusjachtot, aminek fedélzetén Szijjártó Péter is pihent

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 2. 15:12

Egy korszak véget ért, de nem kell aggódni: van helyette nagyobb.

Több mint két éve hirdették meg eladásra a Lady MRD-t, azaz azt a jachtot, amin Mészáros Lőrinctől Szijjártó Péterig, a MÁV vezérigazgatójától Szijj Lászlóig sokakat lefényképeztek illetve láttak már. A Telex egyik olvasója most kiszúrta, hogy a hajót – amit hétfőn Montenegróban láttak szelni a tengert – eladták.

Az olvasó a boat24 nevű oldalon látta a hirdetést 14,9 millió euróért: az összeg 2 millióval kevesebb ugyan, mint a 2020 tavaszi 16,9 milliós ár, de a forint romlása miatt hazai valutában nagyjából ugyanott, 6 milliárdnál tartunk. És most jön a csavar: a boat24-en a Drettman nevű cég hirdeti a hajót, amit az ő saját oldalukon is megtaláltunk ugyanígy 14,9 millióért, de a felirat szerint

a hajót eladták: verkauft, sold.

Korábban írtunk róla, hogy már meg is van a hajó utódja: 

az 50 méter hosszú Seagull MRD tavaly készült el egy olasz hajógyárban, azt lehet tudni róla, hogy a súlya 499 tonna, és háromszintes. Ugyanettől a gyártótól egy hasonló méretű, 2018-ban elkészített jacht tavaly 10,5 milliárd forintért cserélt gazdát. A Seagull MRD máltai zászló alatt szeli az Adriát.

Nyitókép: Drettmann.com

#Belföld#lady mrd#eladás#szíjj lászló#jacht

Címlapról ajánljuk